cukursēne ([info]saccharomyces) wrote on August 6th, 2011 at 04:51 am
better never than late
tā kā teju visu dienu miegā vai vaidēdama gulēju, tagad nenāk miegs, tāpēc es 21 gada vecumā atgūstu bērnībā nokavēto - vikipēdijā uzzinu daudzas un dažādas lietas par spice girls.
un arī par dalībnieču vēlākajām atsevišķajām muzikālajām karjerām. atceros, kādreiz senos laikos man bija viena džerijas halivelas kasete.
šonakt es uzzināju par pārējām un pat noklausījos pa kādai dziesmiņai. biju visai pārsteigta, ka viņām visām, izņemot melāniju c, ir pat diezgan ok dziedamās rīklītes. dīvainā kārtā gan tai melānijai arī bija puslīdz veiksmīga sōlō karjera, nevaru saprast, kāpēc, jo manuprāt viņa gan izklausās vienkārši briesmīgi. vēl es biju šokā, kad izrādījās, ka es diezgan labi atpazīstu šo dziesmu kā ļoti dzirdētu, nebūtu iedomājusies, ka tā ir kaut kāds spice girls atlieka (šodien izfigurēju, ka man tā laikam vnk dzīvojās puslīdz vienā asociāciju kastē ar šo dziesmu , kura man pat laikam visai ļoti patīk). vēl mani uzjautrināja šis , kaut kas tāds foršs tur tomēr ir, lai cik stulba arī nebūtu tekstuālā premisa un cik vienveidīgi monotōna pati dziesma. varbūt ka mani vnk hipnotizē zaļā krāsa, ha.
tagad, cerams, varēšu mierīgi aizmigt.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: