katarses ([info]katarses) wrote on May 20th, 2011 at 10:58 pm
Tā ir ļoti interesanta doma par to publisko/privāto. Šis liekas saprotami varbūt arī tādēļ, ka sanāk, ka publiski tad mēs vēl spētu nosacīti novērtēt dažādo, jo tas kaut kādā mērā ir saprātīgāk, bet process kā skatamies uz sevi, ir tas, kas ir sačakarēts. Sanāk jau ļoti spekulēt, protams.

Yeah, es varu iztēloties to "pārsteidzošo" reakciju. Varbūt vajadzētu tā kā uz cigarešu paciņām raksta un rāda, kā smēķēšana var bojāt organismu, arī pie žurnālu bildēm rakstīt apakšā: "šāda ķermeņa uzbūves sasniegšana nav jums pieejama/var traucēt dzīves kvalitātei".
Bet tā jau nu gan neko nevarētu pārdot, hah.
āj, un tad jau vēl arī tas, ka fotogrāfijās nemaz nerāda 'īstus' ķermenus tik ļoti bieži, tie ir retušēti līdz nelabumam.

varbūt tev patiktu noskatīties Killing Us Softly, ja nav redzēts, tur ir par sieviešu attēlojumu medijos. Šeit ir info par to filmu un var it kā arī skatīties sliktā kvalitātē turpat, bet man liekas, ka viņai būtu jāatrodas arī torentos un tādās vietās -
http://www.mediaed.org/cgi-bin/commerce.cgi?key=241&preadd=action

(šī ir it kā 4. filma, bet būtībā iepriekšējās ir tieši tādas pašas, tikai katra nākamā ir nedaudz atjaunota ar jaunākām reklāmām un info.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: