Negāciju Miskaste

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:53: Teorija par to, ka piederu caurslīdēju sugai, savā ziņā tomēr ir apstiprinājusies. Ja vien apkārt nebūtu tie pārējie, kas nespēj visu izdarīt laikā, es sonedēļ būtu pakārusies zeķubiksēs. Taču nu man pietika tikai ar pāris vakariem pēc darba, lai rāmi, galvu nepaceļot, pusdienas ēdot "neatejot no kases", padarītu plānoto. Vardu sakot viss neuzgāzās tonnīgā kravā uz pleciem, tik vien cik pāris centneri.

Vēl-cena un skaļš nosaukums ne tuvu negarantē kvalitāti. Pieraksts Baltic Beach uz pedikīru, gelish, french. Meiča klausulē nosauc 45 eur. Rezultātā tiek samaksāts par apšaubāmas kvalitātes pedikīru, uz ādas uzkrāsotu balto līniju un vajadzību piemaksāt vēl 5 eur, jo tas tak esot french!! (ko izdzirdot laikam vajadzeja bijībā sarauties). tev tak stulbā kaza jau teica, ko vajag un attiecīgi jau noteici cenu pa telefonu. Nu tad ta arī lai paliek nevis pēc procedūras blisini acis. Pat, ja tikai jāpiemāksā 1 eur, princips paliek princips. Rezultātā ir 50eur nevērts pedikīrs un izbazūnēts pa visu pagastu, ka uz to kantori vietējam, ar prātu domājošam, nav ko meklēt. par tādu ciparu kājām bija jābūt kā ar fotožopu apstrādātas.

secinājums-jāiet pie pārbaudītām vertībām, kas uztaisīt perfekti un paprasīs trešdaļu.

Comments

From:[info]dzeina
Date:31. Maijs 2014 - 11:59
(Link)
Man vakar bija draņķīga friziere. (Vnk neplānoti parādījās brīvas pāris h, kad aiziet apšņikāt matu galus, tā būtu gājusi pie Tevis ieteiktā).
[User Picture]
From:[info]ruutainaa_zebra
Date:5. Jūnijs 2014 - 19:31
(Link)
nu i dura :D nevajag eksperimentēt :D lai gan īsti nav skaidrs, ko var sadirst apgriežot tikai galus :D
Powered by Sviesta Ciba