ruuby - [entries|archive|friends|userinfo]
ruuby

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 11th, 2011|03:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man nepatīk risināt problēmas. Man nepatīk, ka tieši, kad tās parādās un turpina eksistēt, esmu viena šeit. Un tad, kad ir daudz palīdzības apkārt, tad tādu nav. Dzīves ironija! Es būtu varējusi telefonu necelt šodien, kā es to parasti daru, haha, bet man likās ka pazīstams latvietis zvana.

Un man ir daudz jādara. Arggghh.

Bet brīvdienas Latvijā bija tik ideālas. Tiešām izbēgu no visa, izbaudīju, biju tuvu dabai, darīju foršas lietas, ko iepriekš nebiju darījusi..un galvenais jau cilvēki. Visi foršie, murrr.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]schizophrenic
Date:July 11th, 2011 - 09:11 pm
(Link)
Ceru, ka ne problēmas darbā. :/
[User Picture]
From:[info]ruuby
Date:July 11th, 2011 - 11:08 pm
(Link)
Nāā, darbā vienkārši busy bee stilā iet,bet labi! Šķiet nākamās 8 dienas būs trakākās, kas piedzīvotas, bet nez, man patīk adrenalīns, piedzīvojumi, cilvēki, haoss, pasākumi utt., tā ka beigās būs labi padarīta darba sajūta. Problēmas bija saistībā ar landlordu...kuras viņš pats nepamanīja!!!! 2.5h iztērēju,bet toties vismaz uz laiku esmu izbēgusi no problēmām un iespējams uz pavisam..un arī depozītu viņš būtībā pateica, ka laikam visu atdos :) par to pretī es līdz 7dienai parūpēšos, lai māja būtu Perfekti sakopta, jo tas ir mazākais ko varu darīt. Tā ka problēmas nokārtotas...

Tagad iešu pētīt Linkolnu, Londonu un Liverpūli!