ruuby - Gaidu 18. jūniju. [entries|archive|friends|userinfo]
ruuby

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gaidu 18. jūniju. [May. 26th, 2011|08:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mana dzīve kļūst ar katru dienu trakāka... Aizvien vairāk darba iespēju paveras manā priekšā, tik daudz, ka sagrāb nevaru. Mans CV izskatās labāk nekā jebkad, bet es uztraucos par savu karjeru. Kāpēc? Mans fokuss mazliet zudis no tā, kas vissvarīgākais, - ja nedabūšu otrajā semestrī vismaz 67%, būšu devastated. Tas atņemtu manu sapni tikt vietā, kas būtībā ir vienīgā Anglijā, kas tomēr ar 2:1 nu nekādi neņem darbā... (runājot par placement gadu).

Tagad man ir komitejā darbiņi, jāiet uz Council sanāksmēm, jāstrādā tad vienā, tad otrā darbā... Tam visam kursa darbs Banku Likumdošanā (un lai velns man parauj, bet nu ka es saku, ka juridiskā valoda angliski ir nepanesama, tad nu toč tā ir!!), grupas kursa darbs (rakstiskā daļa, prezentāciju jau nobliezām lieeeliski), un tad, protams, eksāmeni pāri visam..

Nevaru sagaidīt rītdienu. Ja rītdien paziņos lieliskas ziņas, tad pirmo reizi mūžā vasarā pelnīšu īstu, lielu britu algu.

Jūtos kā kāmītis, kas skrien pa savu riteni, tik uz priekšu, uz priekšu...āāā. Bet nu vismaz dabūnu atzinību, nesen saņēmu Outstanding Newcomer 2011 sertifikātiņu, kas rotā manu sienu šobrīd. Sīkums, bet jauki!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]schizophrenic
Date:May 26th, 2011 - 11:29 pm
(Link)
18. jūnijs ir tava pēdējā, pēdējā finiša taisne?
[User Picture]
From:[info]ruuby
Date:May 27th, 2011 - 06:34 pm
(Link)
Jap!! mans pēdējais eksāmens un datums, kad dzeru. :D

Un tad vēl pastrādāšu 20. datumā, tad 30. jūnijā, 4. jūlijā un tāāāād... sākot ar kkādu 12.-14. jūliju es sāku strādāt savā awesome vasaras darbā!!! =) būšu uz kādu pusgadu bagāta, haha.
[User Picture]
From:[info]schizophrenic
Date:May 27th, 2011 - 09:29 pm
(Link)
Tad jau varu apsveikt, ka e-pasta hipnotizēšana beigusies ar panākumiem! :D

Bet ja nopietni - Super!!!! Man ir mīīīlzīgs prieks par tevi!