Sveiki, te es. - Life is not about how many breaths you take, but about moments that leave your breathless [entries|archive|friends|userinfo]
rutaina_ikdiena

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Life is not about how many breaths you take, but about moments that leave your breathless [Aug. 8th, 2009|12:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | blank]
[music |AC/DC]

dzīvoju mierīgi un skaitu savus elpas vilcienus. nekāda asuma tam nav. vismaz ja es zinātu, cik man vēl ir atlikuši... tas jau būtu jautrāk.

nekas sevišķs nenotiek. mana dzīve nav slikta. tā ir parasta. un es esmu parasta. varbūt nedaudz nožēlojama. joprojām.
bet nekas, es visu laiku savā prātā spiežu uz to, ka es kko it kā mainu. bet laikam jau nekas nenotiek. bet tajā pašā laikā attaisnoju sevi ar to, ka vēl nav laiks īstajām lietām.
joprojām man paliek skumīgi, bet es notrulinu savas skumjas. vai arī mans prāts jau ir piekusis no šī mazohisma veida.

nu labi, tik traki ar mani nav. bet man neiet ne slikti, ne labi. man neiet nekā. nekas nenotiek. protams, elementāra dzīve virzās uz priekšu ar jautriem un ne tik jaukiem momentiem, bet kā ar momentiem, kas mani atstāj bez elpas? nav. nē, nav gan.

tikko ieskatījos kalendārā.. jau 8. augusts. pēdējais brīvlaika mēnesis. jjā, es eju skolā! tas jau laikam varētu manas skumjas nosaukt par stulbiem tīnīšu murgiem. iespējams, jo arī tas nedaudz atvelk. bet laikam vēl daži gadi, lai skatītu lietas no cita punkta.

es, protams, negribu, lai kāds nodomā, ka es esmu nožēlojamā, kuras dzīvē ir tikai skumjas.. vasarā šis tas notiek, es pat pietiekami daudz smejos, bet tas nav tik viegli kā kādreiz. stulbas lietas ir sadarītas, ko es labāk šeit postot nevēlētos..

vispār tikko padomājot par to, ko sarakstīju, sapratu, ka īstenībā tas ir baigais mēsls, pilnīgi nekādas jēgas un sakarīgas doma. un man ir žēl, ka tu iztērēji savu dārgo laiku.
bļee. moš tmr nepostot. nē. postošu. savu iztērētu laiku es vēl kkā tomēr vērtēju.
PS.. šis ir kaut kas līdzīgs, ko uzrakstīju latviešu valodas eksāmena rakstiskajā daļā.. liela diršana, bet nekādas domas. nekādas jēgas... kgan nē, šeit doma ir. lai arī lasītāji nezin, kuram pieder šis posts, es tomēr nespēju pat tā atklāt savas domas un vēlmes. kāda jēga piedirst citiem prātu.

atā.
linkpost comment