10 Septembris 2008 @ 22:58
 
Tātad maziš apdeits.

Pagājušpiektdien biju uz Invasion albuma prezentāciju "Melnajā Piektdienā" (Paldies ielūgumiem grupai no Scary Mary, ar kuru dalam jauno studiju). No visām grupām, kuras gribēju dzirdēt, visvairāk sajūsmā biju par The Blackout, kurus dzīvajā dzirdēju pirmo reizi.Žēl, ka viens no grupas ģitāristiem, Kārlis, bija vārgi dzirdams un viss kopumā biju pa skaļu, tā kā veidojās viena konkrēta masa, no kuras izlēca tikai bungas (bonuspunkts skaņu operatoram par to, cik labi skanēja bungas). Labi, protams, nospēlēja Scary Mary, kas pateicoties savai profesionalitātei, ar visu skaļumu uztaisīja labi saklausāmu katru dalībnieku. Invasion nesagaidījām - kaut kā bija āķis lūpā samitrināt lūpas ar ko grādīgu .. neies jau tur alu dzert par divīti gabalā...

Kas man bija pārsteidzoši lielisks jaunums - Paulam Gilbertam ir Eiropas tūre un viņš viesosies arī Latvijā, tajā pašā "Melnajā Piektdienā", piektajā oktobrī. Biļete maksā 10 LVL, tās var iegādāties jebkurā Statoilā. Vienu paķēru meitenei, kurai ar viņš tīri labi iet pie sirds, bet pats apdomīgi, bet pārliecinoši norezervēju VIP biļeti, kas tiesa maksā 160 EUR, toties ietver sevī 1 ģitārnodarbibu ar virtuozu, iespēju tikt krietni ātrāk uz saundčeku, kā arī materiālus labumiņus, kā T-kreklu, jaunākā albuma "Silence Followed By A Deafening Roar" kompaktdisku un DVD ar Gilberta jaunākajām ģitārlekcijām.

Citi jaunumi tādi, ka es ar Līvu 21. septembrī nospēlēsim pāris miermīlīgus kaverīšus starptautiskajā Miera dienā (varbūt ne gluži tā viņa saucas, bet nu vienalga.).

Vēl lielāks jaunums ir tāds, ka manai grupai, kura pieņēmusi, visticamāk pagaidu, nosaukumu "Manimal" piedzīvos skatuves debiju, respektīvi, mēs spēlēsim 31. oktobrī Halloween Rock Party, Līgatnes Kultūras Namā. Tur spēlēs ari mana vecā grupa U-13. Vairāk informāciju par šo pasācienu var izlasīt rockintown.wordpress.com.

Tas pagaidām viss.
Live wild, drink much, work sucks!
 
 
Fona troksnis: Megadeth - Peace Sells
 
 
( Post a new comment )
[info]debess_kalejs on 11. Septembris 2008 - 08:43
khe biju arī dzirdējis par Paul Gilbert konci LV. domāju, ka talons dargāk maksās.
(Atbildēt) (Link)