30 Jūnijs 2008 @ 00:20
 
Kādā nafigā ceļinieku mentu Volvo ir ļitaki? Būtu labāk pašu mašīnu normāli sataisījuši, citādi bez maz vai jāiestumj, lai palaistu.

Mans rekords totāli sūkā. Kolēģe nav divas dienas gulējusi (mēmā tusētāja), bet jau šodien otro garo maiņu novīlēja.

Sāku saprast, ka Patiesā Dzīve ir diezgan cienījams žurnāls atšķirībā no visām tām tenku lapelēm (kuras arī, ar kaunu atzīstos, lasu). Šodien no vāka līdz vākam izlasīju. Par Daci Rukšēnu, Hoteli, kura galvenā atrakcija, ir iespēja vērot mirstošu ziloni, par krāpniekus medījošiem spokiem, par personīgajiem sargenģeļiem, kā arī par bērnības sapni aizbraukt uz Parīzi un upuriem, kas jānes un no tā izrietošajām sekām. Dziļi iesaku. Kapeikas vien maksā.

Pagājušajā numurā bija zvērīgi labs raksts par cilvēku smēķēšanas atmešanas kuriozajām metodēm, intervija ar pāris gudriem cilvēkiem un vēl šis tas.
 
 
( Post a new comment )
[info]grifs on 29. Jūnijs 2008 - 23:51
Labāk palasi žurnālu "Klubs" vai Sorosa onkuļa avīzi "Diena" - vērtīgāka un kvalitatīvāka informācija.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]rp on 30. Jūnijs 2008 - 12:54
Klubs ir "stilīgo" vīriešu lapele, kas man ne pārāk patīk. Dienu lasu reti, ja neskaita Sestdienu, kuru točno pārlapoju pie izdevības. Par patieso dzīvi teicu tapēc, ka tur ir, kā teikt "stāsti iz dzīves", kas tāds, ko nevienā no tevis minētajiem izdevumiem neraksta. Par ziņām runājot, man nāk ikdienā no LETA meils ar svarīgākajiem notikumiem, kuram parasti pārskrienu fiksi pāri un, otrkārt, man stāv vairāki RSS bukmarki, un ja acs uzķer kādu interesantu uzrakstu tad to izlasu. Politika man interesē tas virsējais slānis. Neesmu tas gudrais - politiķiem, ministriem daudziem vārdus nezinu, ja nu vienīgi tos, kas visspilgtāk izceļas, tik diemžēl negatīvā ziņā. Arī jūtu, ka kaut kā esmu tas skandālu cilvēks, jo visinteresantākās ziņas ir tās, kas ir negatīvas, bet nu tas man psiholoģiski laikam.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]grifs on 30. Jūnijs 2008 - 17:50
Nezinu cik nu stilīgiem, bet lai nu tā būtu. Protams - arī internetā var visu atrast!


P.S. Kā pa dzīvi?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]rp on 30. Jūnijs 2008 - 20:25
Strādāju, dzīvoju, rukāju gīču un dzeru. Četras lietas, kas perfekti apraksta manu tagadējo dzīvi ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)