25 Aprīlis 2009 @ 23:05
 
Patīkami palasīt avīzes. 

Viena kompānija pa valsts naudu nopērk pāris iPhone 3G, kantori aizklapē un paši sev pievāc. Nopērk vēl pāris Apple datorus, kam valsts iestāžu Windows infrastruktūrā nav reāla pielietojuma, kā arī pāris valstsļautiņi aizbrauc komandējumā uz Etiopiju uz kaut kādu "ļoti svarīgu" konferenci, aizpildīt tukšo vietu starp vienu nabadzīgu trešās pasaules valsti un otru vēl nabadzīgāku. Taupības laiki saucās. Bezkauņas! 

Enīvej, aizaizaizvakar relīzots BLS Best of ripulis, saucās "Skullage". Iekļauts gan CD ar brutālākajiem BLS, P&G un Ozija songiem un DVD ar rare laiviem, intervijām un vēl šādiem tādiem šitiem.


Jau kādu laiku nokonstatēju, ka man liekas, ka ir kaut kā stulbi, piemēram, likt smaidīgu cūku uz cūku ādiņu iepakojuma. Kaut kā debīli, ja tu zini, ka tā cūka ir nokauta viņai pa skaisto sadodot pa galvu un pēc tam novilkta āda, iesālīta un iepakota. To apzinoties, iepakojuma dizains uzreiz šķiet patīkams:


.. un es tikko sev izraisīju ēstgribu :/

Gūglojot šitās bildes uzķēros uz vienas citas, rēcīgas:


Hokejā padirsām ASV. Tāds šoks, haha. Nevar būt! Kā?! Zaudējām?! ... Nebūsim naivi un izmantosim laiku lietderīgāk, nekā jūsmosim par sporta veidu, kurā Latvija diez vai jebkad vēl būs respektēta.

Kolēģe šodien izteica labu viedokli, kas ir draugiem.lv un es viņai, protams, piekrītu - Eksibicionisms. Vai ne tā?

Vakar nopirku DVD-Videoskolu ar Nevermore Džefu Loomis'u. Pāris tīri labas idejas var aizgūties no viņa. Narvesenā tirgojās pa astoņi lati. Protams var pameklēties arī YouTube.

U-13 51 fans traukiem.lv!


Viss, aptrūkās rakstāmais. Tāds debili saraustīts tekstpirdiens sanāca šovakar - labu ēstgribu, jo pašizraisītā ēstgriba man tagad neliek mieru, tātad es eju meklēt ēdienu. Visai loģiski. Adiō!




 
 
Garastāvoklis:: faking stārving
Fona troksnis: Visu dienu galvā skan Pantera - Hollow.
 
 
( Post a new comment )
[info]debess_kalejs on 27. Aprīlis 2009 - 10:47
Par BLS Skullage runājot, atļāvos par šādu kompilāciju uzzināt tikai no torrent trackera. Bet nu noteikti ir baudāmas dziesmas, manuprāt, viena no visnepelnītāk aizmirstajām ir Machinegun Man, arī Spoke in the wheel jau kādu laiciņu priecē sirdi...
(Atbildēt) (Link)