02 Jūlijs 2012 @ 20:28
 
un kā tev iet un ko tu dari? 

 es šodienu veltīju sev. pilnīgam pandas slinkumam un izdarīju tieši necik. es,protams,neskaitu tās astoņas darba stundas. bet tieši tajā mirklī, kad tiku atpakaļ migā, es iekritu gultā un tā aizvien neesmu vēl piecēlusies. neko man nevajag no ārpasaules. ne zvanus, ne cilvēkus, ne mūziku. tikai klusumu. un tieši šajā brīdī es jūtos atpūtusies. no visa. arī no sevis. tādā pilnīgā bezdomu līmenī. un varu ieslēgt savu jaunatklāto mūziku (bossa?!?). izmeklēju visu internetu nekur neatradu novilkt viņas gabalus. ja neskaita, bossa`n`roses, kas ir guns`n`roses coveri. arī ļoti pacilājoši. un tā ir Erotiska mūzika. Tik Jutekliska un Mierīga. 
re kur piemēram viena guns`n`roses coverdziesma:  http://www.youtube.com/watch?v=5zqRfMiQekY   
tā kaut kā es šovar esmu un jūtu to visu. un tā dziesma caur visiem nervu galiem iet. un vārdi kaut kur maisās un pielīp. do you need some time all alone?  cause nothing last forever. cause everyone need some time alone. 
tā kaut kur es šovakar esmu. starp skaņām. starp sevi un visu citu. un cenšos atvērt savu sirdi plašāk. sarunājot ar bailēm atkāpties. sarunājot ar sevi pamēģināt. 

un vēl,paldies userinfokaukau  par garumzīmju atgriešanas linku. 
 
 
Mūzika: Bossa N' Roses - November Rain