roskild ([info]roskild) wrote 21. Septembris 2015, 18:16
Rītdien sākas noslēdzošais gads universitātē un pēctam tikai disertācija būs palikusi. 24 nedēļas teorijas un bibliotēkas un negulētas naktis pirms termiņiem, jo ganjau atkal nesaņemšos būt organizēta.

Rīti paliek arvien tumšāki un tumšāki un ir arvien grūtāk piecelties. Enerģijas līmenis vēl turās. Un joprojām no rītiem man ir laiks svaigai ingvera tēja un 20 minūšu jogai.

Darbā mani viss mazliet dzen izmisumā. Galvenokārt jau cilvēki un common sense trūkums itkā profesionālos cilvēkos. Abi mani puikas ir atpakaļ no brīvdienām, kas nozīmē vismaz nelielu cheering up starp projektiem un darbiem.

Man ir tik ļoti daudz pie sevis vēl jāpiestrādā. Itsevišķi uz i am enough. Bez salīdzināšanas ar citiem. Man tik ļoti riebjas tā iekšējā salīdzināšana. Un man darbā ir uzradusies miss know it all meitene (graduate) kas man vienkārši krīt uz nerviem. Bet tā ir mana personīgā problēma nevis viņas.

Vegāniskais dzīves veids mazliet vairāk enerģijas ir devis. Un mans ādas apdegums ir tikpat kā nogājis un jau sāku izskatīties kā cilvēks un nav neērti sabiedrībā iziet. Here you go - be careful when using benzoyl peroxide krēmu uz aknes. Samaksāju ļoti dārgi par šo ārsta izrakstīto recepti. Toties sejas āda uzlabojas lēnām.
Visam savs laiks.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..