februbaars 11., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:49 - grejs bļe
aizlīdu uz "greja 50 nokrāsu" pirmizrādi, pusstundu klausījos ievas adamss ņerkstēšanā, spēlējos ar izlozes numuriņu, kas nezināmu iemeslu dēļ tika uzrakstīts uz sejas maskas, pašu filmu arī redzēju. ilga tikai divas stundas un sākās veselus divus stundas ceturkšņus ātrāk nekā berlīnē, kur notika pasaules pirmizrāde. wow. noticēju.

grāmatu lasījis nebiju, bet ekranizācija likās tīri pieņemama. kas šajā gadījumā grāmatā ir labāks? pirmkārt, galvenā aktiera, nu, greja, labā acs. tā ir divas reizes lielāka par kreiso aci un tas grāmatā nav lasāms. tātad labāks, jo izskatās diezgan briesmīgi. otrkārt, tās ir galvenās aktrises, anastasijas, spalvainās ciskas. moš nebūtu pamanījis, bet biksītes kaut kā ir janovelk!

kas vēl - pēc ilgiem laikiem kinoteātrī nenāca miegs, tomēr par spīti tam pazaudēju saprašanu par divu labāko draudzeņu mājokļa pārvērtībām - filmas sākumā abas ņēmās pa plašu istabu ar virtuvi blakus, kas varētu būt tādā modernai Latvijas vasarnīcā, bet nākamajā brīdī - abrakadabra! - grejs anastasijai sadāvina macbooku, mašīnu un mēbeles, un tā lielā telpa pārvērtās par slimnīciski sterili baltu mikrorajona jaunā projekta dzīvokli, pie tam trīsstāvu ķieģeļu mājā.

ja kaut kur postā sāku runāt par galveno aktieri, tad viņam, manuprāt būs tāds pats liktenis kā čalim no avatara - nez no kurienes uzradies(nu tādu "smukulīti" redzu pirmoreiz), mani baigi neaizrāva un turpmākajā aktierā karjerā tēlos tikai avatarus, tas ir, mīlestībuas priekus nejūtošus sadistus. ar aktrisi tas pats. man pat nekā nebūtu pretī.

un ja nepietiek ar filmas perversijām, šodien sāku lasīt liepnieka & nilas sakses trilleri. dažviet nākas piekrist visasākajai kritikas mērcei, tomēr jāatzīst, ka dažas vietas ir makten aizraujošas.

(sagriez laimu)

r-r-r - grejs bļe

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba