februbaars 27., 2020


[info]roncijs07:58
es, protams, vakar aizmirsu pierakstīt, bet.

vakardienas vissmieklīgākā lieta bija tā, ka tomijs pateica paulai "(man liekas, ka) tev ir skaisti zobi". un tad viņš gribēja, lai viņa atver muti, lai par to pārliecinātos. kaut kas starp wholesome un smieklīgi.

vēl vakar vakarā pieskrēja jauns kolēģis. lūk, tādam ir jābūt darbiniekam. sasodīts.

pašās maiņas beigās ar galvām pasveicinājos ar i. (man bija tieši tik apstulbusi izbrīnīta sejas izteiksme, kuru tā arī neizmainīju), kurai joprojām, laikam, ir homeconing tūre?, un jau ārā pie misenēm parunājos ar vienu vecu cīņubiedru, bāc, arī i., kurš, izrādās dzīvo ielas pretējā pusē. un ka mūsu "piemājas maxima" ir "viņa veikals". jā. ir cilvēki, kas par ofisu darbu nav ekstāzē, un es kādēļ viņus nesaprotu.

ā, un laika sunim ir jauns bundzinieks. es saundčekā skatos, nu paga, viņiem bija cits bundzinieks. pēc kāda laiciņa pajautāju viņam to sejā. jā. pēteris no pienvedējiem. man uz divām sekundēm likās, ka viņš sevi nosauca par "pēteri no pienvedējiem". kāds vēl pēteris, pēterim nav brekešu, toties pēterim ir gari t-krekli un gadi ~45.. ā. laika sunī iepriekš spēlēja pēteris no pienvedējiem. ok.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba