februbaars 2., 2020


[info]roncijs23:24 - dailes testosterons
okei, beidzot ir viena, kur ir paštaisītās kukurūzas tortijas priekš tako. manjanā.

ē, un dailes "testosterons". nujā. sviestiņš. kaut kāds bļitkas variants, kur "džeki slēgtā telpā" savā starpā ķipa baigi uz sevi reflektē, sāk izlikties par sievietēm un scenārijus par tām, dēvē par kucēm un dafigā veidos - gluži kā siera platē - dēvē pišanos, maskulīni dod viens otram pa seju - ar tādu stroboskopu staru iegrimstot tumsā uz 10 sekundēm, sagatavojoties nākamajai ainai, apkampjas un dahujā ķipa dzer, un paši (par ko cepuri nost) spēlē kaut kādus 80to dad-rocka grāvējus un vēl sazin ko. un daži neērti kadri ar robežnieku vai kādu citu, kurš attiecīgajā brīdī ir pārāk izsalcis un sēž ar rosola pilnu muti tā, ka mazliet košļājot tur starp lūpām mazliet kas spraucas ārā.

un te bija tas te latvijas michael cera! kurpnieks!

mani arī visvairāk uztrauc tas, ka visiem ir poļu vārdi, bet darbība notiek latvijā. un, kā viņi plāno darīt ar tiem baltajiem krekliem, kuri izrādes beigās teju visiem ir ar sarkaniem pleķiem. un šeit ķesteris runā tajā te falsetā. nu, ne falsetā. es tak bļe nezinu, kā sauc to tur. tādā žēlīgā augstāk paceltā balsī, nevis zemajā aizsmakušajā artusa pleibojā.

bet kopumā.. izrāde varbūt bija par divu pensu tiesu labāka, nekā tas briesmīgais plakāts. like, kurš izdomāja, ka vajag kaut ko tādu?! kaut kādam dailes direktora dēlam laikam vajadzēja atpelnīt fotošopa licences maksu, un reku izdomāja variantu, kā pasūtīt kaut ko tādu vienkāršu, bet dažiem onkuļiem "wow, kruta" reakciju izraisošu vizuālo noformējumu. nu tas ir pilnīgs pizģec, es atvainojos.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba