nuavembris 14., 2019


[info]roncijs22:54
rīt būs tā diena, kad kaut kas ekšelī būs jāsāk darīt ar tām svētku vakariņām, un man īsti nav skaidras ļoti daudzas lietas. it īpaši par dzīvnieku izmantošanu. par pārējo jau arī, like, būs kaut kāda uzticama krāsns ar ticamiem grādiem? aizņēmos indukcijas plīti tieši šī iemesla dēļ, tikai sakarā ar plīti. nu it kā jau varētu tā, ka pohuj par visu. bet tā nē. jāmēģina rūpēties tik ilgi, kamēr vairs nu nevar, laid vaļā un pārkul putukrējumu vai uztaisi pārāk mitrus burkānus.

šodien tieši tajā brīdī, kad uz kādu sapulci aiztinās šefs, uz vairāk kā pusstundu uznāca darbu lērums. nu bļe, traki. saka jau, ka liels darbu lērums ir tikai galvā, bet sasodīts, man jau galvā arī ir pilns ar sūdiem, ka pie jebkādas nepieciešamās rīcības, nolaižot ūdeni, nekas neiet lejā. a izņemot to momentu, nekā darāma nebija. darbadienu gan atvēru, gan noslēdzu ar tādiem maigiem, bet briesmīgiem uzbrauciniem kādai kolēģei. baigi nejūtos labi. bet kā lai izbēg no tādas labas izdevības.

onkulis atdeva mašīnu. viņējā joprojām (pa 8 dienām?) vēl nav salabota. atstāja banknoti, pusidzertu ūdens pudeli un tādu cilindrveida ūdens filtru. nesapratu, kas tā par huiņu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba