oktobris 25., 2019


[info]roncijs03:25
pirms kādas stundas atradu diezgan daudz kur neatrodamu behringera pedāli, pohuj yolo, nezinu ko ar viņu darīs, bet man būs pedālis.


mēģinu vēl kaut kā iztīrīt wishlisti, bet nu bļe, jāieslēdz tas latvieša gēns, ka es nezinu, kad nākamreiz ēdīšu / tikšu pie naudas

grīda ir aizpildīta ar matraci un gaisā sitamajiem krāmiem

sasēju podiņos visādas garšvielas. es nezinu ko es biju domājis, bet kolēģis vakar diezgan vienkārši nolika mani pie vietas par to, ka tas ir jādara tikai pavasarī. ja tas ir palodzes vai dārza variants. kāpēc es domāju, ka gribu dzīvot vietā, kur ir iespējams dabūt divas ražas gadā. nē, nu es zinu, ka es gribu. bet es šobrīd tur neatrodos.

šovakar kalvim pajautāju, kad būs komjaunatnes albums. šamie cerot uz nākamā gada sākumu.

laikam tas bija vakar, kad tajā tallinas ielas vācijas preču antikvariātā kādu stundu skatījos uz filmu kamerām. un klausījos kā tas pārdevējs/whatever pa pusei zeniski sarunājas ar opjiem un vienmēr nokļūst pie tā temata par šībrīža svēto grālu, tas ir, akai lenšu atskaņotāju par 500 eiro, ko vecais īpašnieks ir uztaisījis savām vajadzībām

un nonācu pie atziņas (laikam tā to sauc), ka tagad patērēju pārāk daudz prāta funkciju, lai domātu, vai vajag kaut kādu fotokameru, vai tur dslr, vai kaut kādu fully manual ķieģeli no septiņdesmitajiem. tos gan ir faking grūti salīdzināt, jo jebkādu "y vs x" gugle nesaprot, un met šīs dekādes modeļus, kuriem klāt ir pielikts tikai eos vai "D"

un vakar arī atradu gan pasi, gan ofisa atslēgkarti. diezgan nais. rīt 8 jāizbrauc uz laukiem

un šodien kaut kā sanāca smīdināt "direktori"

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba