septembris 22., 2019


[info]roncijs23:10 - daile, "3 šūpolēs" (pirmizr.)
drusku pieķēros pēdējam gabalam. arī to izvilku līdz 7 minūtēm.
tad 15min pirms izrādes sākuma izgāju no mājas. nokavēju par minūti, jo aizmirsu par tādu aspektu kā stāvvietas atrašana. "trīs šupolēs". kaut kāda random dejošana. tad čiksa pazūd uz kādu veselu stundu. un notiek diezgan vērā ņemama skatītāju spīdzināšana. dīcis to principā varētu darīt viens pats. nu, spīdzināt skatītāju. daži mazliet par daudz balss/skaņu efekti. bet pirmā reize, kad kaut kā krasi saslēdzās gaismas, bija diezgan kūl.

man joprojām īsti nav mainījies viedoklis par to, ka manis mēnesi neaiztiktais projekts nav sūds. jo to 2gb failu ar lielāko daļu no tā nemaz nepiespiedu sevi attaisīt. to sūdu klausīsies rītdienas roncijs. vai parītdienas roncijs. vai whatever.

unn jā, ja varbūt uz kādu brīdi likās, ka itella ir baigie lohi, tad to kūku tagad paņem 1a. vispirms, tur visādus dižpārdokļus un preces ar tekstu sarkanā boldā "noliktavā pēdējie 3gab" ir jāgaida nedēļu. tad, kad atrodu kaut ko, kas ir pieejams šajā nedēļā, izvēlējos piemaksāt divus eiro DPD par to, lai 20.08 pieejamās preces jau tajā pašā dienā būtu tuvākajā circle k, nevis lai būtu jābrauc uz pārdaugavu. ok, 19.08 tika pasūtīts, estimated saņemšanas laiks ir 20.08, un kopš tā nekā. 1a brīvdienās trubu protams, neceļ, un līdz cirkulim nekādā brīnumainā veidā paciņa arī nav nonākusi. urgh.

rādžiņā gan uz fm1, gan uz fm2 funkcijas kā pirmo staciju saglabāju nabu. aizgāju uz piemājas aibi (kurā no vienīgajiem piemājas veikaliem vēl nebiju bijis). diezgan labs dīls kaut kādam cini-minis poļu pakaļdarinājumam. vēl paņēmu lauru lapas un kaut kādu pīrāgu. kādu kopš walmarta laikiem nekur rīgā nebiju redzējis. un pienu. pārdevējai piedāvāju vienu centu. "nē, es esmu pārbarota". pircēji pirms un pēc manis pārsvarā pērk lēto alu.

ā, un pirms ieiešanas dailē man klāt un pa durvīm kopā nāca tas 50-60 gadīgais čalis, kurš instagramā ir "mākslas mecenāts" (pateicu viņam paldies par tām smieklīgajām bildēm) un liek bildes, spēlējot automātus fēniksā. sūdzējās, vai man neesot liekas biļetes, un ka viņam jau mēnesi džilindžers neatbildot, vai negribot redzēt, vai kaut kas no tās operas. varbūt mazliet nožēloju, ka nepārdevu to biļeti, ja būtu atnācis divas minūtes ātrāk.

a par to izrādi, trīs šūpolēs, suoer grūti skatīties. pirmoreiz, kad saslēdzās gaismas... nē, es taču pierakstīju.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba