juulijs 16., 2019


[info]roncijs16:49
par daudz šā tā. astoņi toutbegi, deviņi pogājamie krekli (trīs balti, viens par otru briesmīgāki, un četri zilos toņos). dažas profesionālās grāmatas, kuras tāpat ir srusku par daudz, vai pareizāk sakot, irpārāk maz spēka viņas lasīt un iedziļināties. it īpaši tagad. ar miega pusstundu pirms koferu kravāšanas, un varbūt pusotru stundu gaisā ar visspiedīgākajām over-ear austiņām jebkad. brīnumaini, ka ryanairā ir visplašākā vieta kājām. like, karaliski plaša vieta kājām.

gribētos kādu lēni satikt. sapņu meitenei šonedēļ vispār nav laika. paliek otrs variants. bet šodien spiež galvu. bērnu pasaules rimčikā, cerams, veicu savu pēdējo finansiālo šķendēšanos sīkumiem.. kafiju. es nezinu, kā viņu dzert, bet varbūt piepildīsies vīzija, ka dzīvoklī izstarojoties kafijas aromai, rīta slinkuma pulkstenis tiks patīts vienu stundu atpakaļ. lai gan, kas to kafijas aromu izplatīs? pašam vien jāceļas. ak.

un projekts ar katru reizi, kad uzlieku austiņās demo, un klausos to bļeģ, veļasmašīnisko ģitāras toni, liekas arvien nepiepildāmāks. besī. kā var skanēt tik sūdīgi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba