juulijs 3., 2019


[info]roncijs00:07
bļe, kad man pateica, ka iedos prēmiju, notika kaut kāds sūds galvā. traucē šitā lielīšana un malačošana, un yada. vislabākie komplikenti par padarītu darbu ir diriģentiem, kuri pēc dziesmas klusi nosūta gaisa buču vai milimetriski paklanās, vai uz sekundi piever acis un savelk dūres. pirms veic Lielo, Publisko mājienu.

priekš kam prēmiju. lai kāds labāk man reiz sejā pasaka, ka es daru kaut ko labu. bet nu okeij. redzēs, cik tur vispār sanāks. simbolisms arī ir svarīgs.


un jau kuro reizi pāris stundu pirms norunātā laika atkrīt satikšanās ar e. no viņas puses. stulbi. ļoti dīvains šifts personīgajā enerģijā. un r. pagnedēļ drusku noignorēja, un i. neatzvanīja. atkal stāsts par cilvēkiem, kuri ir forši pat tad, kad dara nepatīkamas lietas, un ka ir cilvēki, kas ir lohi arī tad, ja dara tikai labas lietas. biasi.

un šodien autosalonā ar warpaint austiņās stundu miegaini skicēju. lai vakarā departamenta vadītājs pateiktu, ka šķiet, ka ikviens vēlas apdedzināties. kaut kad gan jau viņam pateikšu, ka arī es skicēju/sapņoju par apdedzināšanos.

lai gan grūti ir ar to pateikšanu. besī. paga. grūti vai smagi? īsti jau neviens.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba