oktobris 28., 2017


[info]roncijs13:07 - vectēvs brauns
nupat atminējos/sapratu, ka neesmu redzējis latvijas simtgades kulturvēsturisko tradīciju turpinātāju (kopā ar kiviča rampas liesmām), nosaukumu "vectēvs, kas bīstamāks par datoru" (jo par filmu to nevarot nosaukt). kā ir, netflixā vai tv3 play jau var nokačāt?

nav jau tā, ka es cenšos izsmiet visu, kas ar to saistīts - piemēram, to, ka pie šīs atklāsmes nonācu, galvā cenšoties izdomāt stulbus veidus kā nosaukt telefonu angliskotā interfeisa funkcikas latviski vai kaut ko tādu. es nevaru būt vienīgais

kā arī man šķiet, ka cilvēkiem vajadzētu sūdzēties par pašmāju kino/seriālu aktieru neesamību, jo cik dzirdēts, aktieriem besī ka viņus zina no tv un skatītājiem besī, ka aktieriem nav televīzisko vaibstu un izsauksmes. vai uzskatīt, ka vilis daudziņš ir pajobaks, jo nefilmējas ugunsgrēkā (neprāta cenā gan, jā) un prot tikai lamāties tajā tur karavīra lapiņa filmā, BET, sasodīts.. te taču spēlē bērnu filmu džordžs klūn... khe kh khe, msjē mārtiņš vilsons!

bet ja nopietni, tad laikraksta aplikācija, kurai vēl neesmu sasējis prātu ar atradināšanos no spiediena (nē, šīs nevar būt spiediena, ja izlec virsraksts ikreizi, kad neprasot pieslēdzos internetam) notifikācijām, ziņo par katalonijas deklarāciju atdalīties no spānijas.

es nezinu, ko tas nozīmē.

parādiet, kur ir tuvākais džūkbokss. labdien, man lūdzu vienu mārtiņu braunu. ar brūkleņu brauniju.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba