janvaars 1., 2017


[info]roncijs17:58 - gaiļi
kā pāris stundas pirms TĀ realizējos, viens no vientuļākajiem jaunajiem gadiem. tikai trīs cilvēki. uz viena balkona. ar vienu martīni, vienu kameru un pāris novērotiem pirotehnikas šāvieniem, kas trāpīja pretējos balkonos.

laiks gāja aizdomīgi ātri. vēl ātrāk, nekā pīpējot dažādas substances. viena monopola spēle vidēji ilga stundu, uztaisījām ēst sev, uztaisījām uzkodas (paprika, ziedkāposti, cepumi, gurķi, krējuma mērce, šķiņkis kuru kaķis mums guļot apēda), par kaut ko runājām.
izveidojām meiteņu monopolu. kur Mediterrian & Baltic ir divi briesmoņi no pamatskolas, pa vidu ir bijušās, un Boardwalkā ķipa izcilā, mazliet gudrā un sesku nedodoša bijušā. drusku stulbi, bet gan par kādu piečuku izprintēsim, pielīmēsim pie kartona un rausim vaļā.

īsi pirms vienīgās meitenes ierašanās ap trijiem fiksi izrāvām džinu (+cukura sīrupu + citrona sulu), ļoti solīds pālis. atbrauca meitene, uzrāvām ātri izbeidzamu monopolu, paralēli provējām pie Tallinas autoostas esošā sidru veikala produkciju. Divi Citycider - zemeņu un pussaldais, trīs H.K. Pulsi - ziemassvētku (plūmes, kanēlis), ērkšķogu (oda pēc vēmekļiem, bet garša laba) un upeņu. beigās vienu lakīdogu.

tika veikta balsošana par dziesmu, kurai jāskan pirms ejam uz balkona. piedāvāju deivida bovija "heroes", tika apstiprināta. jūtos mazliet lepns. vērojot salūtu, runājām par agri aizverošajiem veikaliem, un izteicām jautājumu, vai fēnikss šonakt strādā. piecos gājām to pārbaudīt. strādā. vienā vadītāja apliecības netiek uzskatītas par vecumu apliecinošu dokumentu, otrā apsargs šādu versiju pieļāva. līdzi ņēmām 2 eiro katrs. vienam švalim izkrita 10 eiro, bijām laimīgi, gājām atpakaļ. "cik skumji ir 00:00 sagaidīt pie automāta vai televizora?"

pēc sešiem bijām atpakaļ iztukšojām kanēļu rumu, meitenei nenāca miegs, tad nu kaut ko. septiņos sākām tīrīt zobus, pusastoņos nost. no rīta bija jauka, maiga poha. ap diviem aizgājām uz bodi, četros meitene devās prom, esot iedevusi buču. trolejbusā braucot mājup, sāku kasīt iekšējās kreveles.

pa kāpnēm ejot, iekšiene jutās tik truli, kā noskatoties to filmu, pabeidzot lasīt to grāmatu. nepārtraukta interese par to, kādēļ vakara gaitā katrs "iedabboja" padsmit reizes. koa?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba