nuavembris 15., 2016


[info]roncijs20:11
šis varētu būt sliktākais koncis apmēram tieši gadu kopš esmu kolektīvā
pirms uzstāšanās no repertuāra tiek izvilkta viena dziesma, nevienam nav ne jausmas kur jāstāv (tieku pagāzts zem tanka kā pirmais gājējs) un kad jāapsēžas, kā arī to vai vērt vai nevērt vaļā mapes, uzrodoties sieviešu kora diriģentei; "kalējiņi bāleliņi" netika nodziedātas beigas (kuras vienīgās brīvā laikā atkārtoju ejot pa ielu vai aizpildot gaiteņu tukšumu), savu sologabalu arī samudžinājām un vienīgi valsts neoficiālo himnu uz sākumā ievērotiem klusumiem un beigās uz skaļu bravūru izvilkām normāli. kas diez vai bija kādu pusminūtes aplausu iemesls. also, kā vienmēr visi pārējie kolektīvi pēc beigām kaut kur nofočējas, mēs nē.

tāpat kā pērn, arī šoreiz vēroju deju kolektīvus no vistuvākās pozīcijas - vidējās picas attālumā no skatuves dēļiem. vienai dejai tika uzvilkti tā kā totāli hipnotizējoši brunči (francijas karoga tematikas krāsā, kur sarkanā izlien piruetēs, wow), skatījos uz tiem, tāpat kā skaitīju puišu apavu īpatsvaru, bijušo ekonomikas pasniedzēju un jauniešu/vīru fizionomiskās izteiksmes. ir tādi, kas visu laiku smaida, viņiem zoda zona tāda padīvaina izskatās, un tad ir tie otri, kas bieži, kustībā gandrīz vienmēr ir tādi uztraukti, neuzkāps kādam uz kājas, vai griežas ar vajadzīgajiem grādiem sekundē vai ko tādu.
bet atkal, vai lielās zālēs 20. rindā sēdošajiem tas kaut ko nozīmē? diez vai.

pirms koncerta pirmszāles foajē manīju pašu domes priekšsēdētāju smokingā un ziediem, kurš gan koncertu nevēroja un uzslavas nedāļāja. kā arī kaimiņš, kuru pusstundu pirms sākuma painformēju, teicās ka "ļoti pozitīvs pasākums, pats nebūtu iedomājies aiziet".

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba