oktobris 15., 2016


[info]roncijs21:59
otrais deju vakars pēc kārtas.
koncis bija jauks, vietējais sievu koris uz monitoriem rādīja 70to gadu vecrīgu un dziedāja šitos "līst rudenīgs lietus; naktī, šaurās vecrīgas ielās" ar izlaistiem lietussargiem un pārgrupēšanos ik pēc dziesmas. jāpiebilst, ka uzrunās šīs mākslinieces sevi dēvēja par "meitenēm" (no 30 gab. zem 30 bija kādām piecām). uzreiz prātā ienāca, kā visas vidusskolas beidzējas sevī redz baigās dāmas. haha.
garkalnes jauktais koris vispār nonesa jumtu ar savu tautasdziesmu apdarēm, kuras nākamnedēļ vai kkad drīzumā rādīs liepājā
bijām mēs un bija jūrmalas jauktais, kuri gan tādi meh. 2x2 kopdziesmas, neiztrūkstoši tizlā fočēšanās.


un kas šobrīd nāk modē, ir mazliet stulbi, bet visādi citādi asprātīgi teksti pirms katra kora:
vadītāja *diriģentei*: sakiet, kas ir mūzika?
diriģente: ir visādas definīcijas, bet manuprāt, mūzika ir koris.
vadītāja: man te rakstīts, ka mūzika ir komponista sarakstīta, diriģenta nesaprasta, dziedātāju nepareizi izpildīta, un skatītāju nemainģii izprasta.

vai "atradām institūcijas, kuras varam pārdēvēt ar dziesmu nosaukumiem: piemēram, romantiski noskaņotu vīriešu atpūtas vietu varētu dēvēt par "zilo lakatiņu" vai "ardievu, meitenes", psiheni par "ai, jel manu vieglu prātu", kultūras nama vadītāju par "es bij puika, man bija vara", utt.",
"šodien ejot uz darbu [hm, neminēsim ka šodien ir sestdiena] redzēju divus puišus. viens bija mūziķis, otram arī nebija naudas." vai
"rīgā tagad būvēs jaunu tramvaja līniju, tādēļ naudas mežaparka estrādei paliks mazāk un ir pieņemti noteikumi, kas jādara lai visi dziedātāji dziesmu svētkos tur satilptu. jāveic ķermeņa pīlings, pirms kāpšanas jāizšņauc deguns, jānoskuj ķermeņa apmatojums un ja joprojām svars par lielu, jāizgriež atklā zarna."


krēslu bīdīšana, galdu klāšana, kāzu muzikantu saundčeks un balle iet vaļā. kopš vakardienas brīnumiem timā mintā gan neesmu atgājis, ļoti bišķi & bikli padejoju, bišķi uzkodu salātus un maizītes, piedzēru ar ūdeni un komandoru (!!!) atšķaidītu fantu, bišķi piedalījos pirmajā čurājamās pauzes starpkoru konkursā, kur dotā attēlā jāatrod dziesmu nosaukumi.

šodien gan arī neiztika bez iedzērušas meitenes, kura aicina dejot. vai precīzāk izsakoties, pieturēt lai nenokrīt. viņu sauc laura, laikam 15 gadi (beigusi mūzikas skolu un āfterītī piedzērusies), prasa vai man ir sieva un vai viņa ir smuka. nē un mazliet nē.
vairāk nepļauj, kā arī pirms gulētiešanas ēd cukuru un dzer ūdeni, būs labi. ja tu vairs nedejosi, apkamp mani un atrodi sev labu sievu. mēģināšu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba