septembris 16., 2016
| 22:46 pavārgranātas my ass
cepti kartupeļi dzīvē: nomazgā, nomizo, sagriez, met uz pannas cepti kartupeļi pavārgrāmatā: nomazgā, nomizo, sagriez, stundu turi ūdenī, izžāvē, apcep, atļauj pusstundu atdzist un cep vēlreiz.
"plovs" dzīvē: uzcep fileju, piemet sīpolus, aplej ar tomātu pastu, piemet maisiņā vārītus rīsus un vnk maisīt līdz pirms stundas vārītie rīsi atkal ir silti plovs pavārgrāmatā: noskalo rīsus un mērcē 4h, sagriez burkānus/gaļu/sīpolus/taukus, kurus pretējā secībā cep uz pannas, pieber zirņus un rozīnes, tam visam precīzā virsslānī uzber rīsus, 20min kko dari un 40min sautē.
tagad jautājums, pričom mājās ir kādas 10 dažāda tipa pavārgrāmatas un vēl tikpat daudz signes meirānes brošūras ar "mākslinieciskiem" attēliem?
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |