juunijs 1., 2016


[info]roncijs23:54
uz nakti plaši pavērts logs dzindzina rītu pa savam - modos 5:30, 6:30 un tā vēl četras stundas.
pasvīdu vilcienā, atrisināju spieķa problēmu, pirmoreiz apciemoju iestādījumu 3 vīreļi laivā (cik starp grāmatas lapām un pusdienu piedāvājumu paskatījos uz trotuāru, vienreizēja vide kuru cenšoties apsteigt rīta korķus nepamana), pāris stundas agrā pēcpusdienā nosēdēju mājās, apēdu pelmeņus un devos uz tūju. pienenes izbeigušās, ceriņu saturation iet uz leju, toties tallinas šosejas grāvjos ir lupīnas, pārsvarā violetās, bet šur tur arī baltas un rozā.

nu vot, tieku līdz tūjai, var griezt pa labi un var griezt pa kreisi. izvēlos kreiso. tur privātmāju rajons un viens kempings, tieku līdz trešās pakāpes grants ceļam, pa kurieni twerkot negribu. braucu atpakaļ līdz krustcelēm, un skatos, ka ir zaļa bulta ar uzrakstu "Liedag... ", nu un tad griežu uz turieni. Divi pārtikas veikali un kafejnīcas, pēc tam atkal sākas dzīvojamais rajons un kārtējais kempings, aiz kura asfalts beidzas. normālu izeju uz jūru neatradu, kempingā bojāt darbinieku nervus ar nemaksāšanu negribu, un pēc iztērētas stundas netiekot pie h2o braucu atpakaļ. izrādās, zīme "Liedag.." apzīmēja nevis attālumu līdz publiskam liedagam, bet gan Liedaga ielu. fuck.

šoreiz saulesbrilles atstāju uz pieres, tāpēc tieku pie trim odiem tajās vietās, kur naktīs uzrodas miega graudi. ļoti patīkami. visādas pret galvu sitošas vaboles, sīkmušas uz kājām un beigti dzīvnieki ceļmalās jau ir kļuvusi par normu.
visbeidzot, esot rīgā uz juglas centra apļa aiz muguras driftoja bembis, diezgan nepatīkami gan kā satiksmes dalībniekam, gan kā vispārējam apkārtējo skaņu klausītājam. vismaz neuztriecās virsū. pagriezos atpakaļ, divi bembji. noparalizēja satiksmi uz diviem apļiem. nujā. tuvojoties rīgai veļuka priekšgals ar pieņemošu spēku sāka grabēt. besī.

skaista brīvdiena.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba