nuavembris 11., 2015


[info]roncijs02:59 - svētku pēckoncerts
šovakar daudz erroru - vispirms spēlē, kurā lasa tekstu ar visādiem personāžiem, kurus pieminot, ir jāceļas kājās, daži piecdesmitgadnieki tā aizsvilās, ka tūlīt tūlīt kučieris būs jākasa nost no meitenēm, kas tēloja riteņus.

pēc tam notikās dzīvā karaoke ar mūsu diriģentu pie klavierēm un 20 cilvēkiem viņam apkārt. ap pusnakti dziesmugrāmata beidzās un visi nesās pie galda, atradu alkoholiķiem "pepsi ar raksturu", viņi par to mani apbalvoja ar katra garāmgājēja apstādināšanu un iztaujāšanu, dziedāšanu("kādu pesņu tu vēlies lai tev nodziedam?"), kā arī divām lūgsnām pa ceļam uz naktslokālu. naktslokālā viens no viņiem 15min man lūrēja acīs(nu gluži kā eihes "lasītavā" atsakoties lasīt savu fragmentu), tad šams ar bēdubrāli aizgāja izgulēt.

pirms stundas nākot mājās kāds pa logu izmeta vieglu salūtiņu, tik žēl ka gadījās iet pa ielas pretējo pusi. neko, uzmodināja pusmāju, saslēdzās gaismas, vērās vaļā logi un cilvēki vēro, kā es eju pa ielas vidu. gandrīz ejot iekšā pa durvīm, no pretīmejošajiem subjektiem padzirdēju puiša monologu veltītu blakus ejošajai jaunkundzei ar tekstu "tu esi skaista, vienreizēja, cilvēcei ir palaimējies ka tu pastāvi".

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba