nuavembris 6., 2015


[info]roncijs23:56 - dzejas slams
trešais vai ceturtais dzejas slams šogad, bet no zvana līdz zvanam izturēju pirmo reizi.
žūrija bija diezgan sakarīga - piemēram, brekte salīdzinot ar vilipsonu meitenēm nedeva automātiskus 9 - un par spīti tam, ka no 10 dalībniekiem 4 blieza krieviski, līdz fināla trijniekam tika viens, un tas pats par mata tiesu uzvarēja. latviešu diasporu finālā pārstāvēja čalis ar korsietim līdzīgu balsi, kurš finālu izgāza bungošanas pa kasti dēļ, savukārt otrs jaunietis pirms fināla performances ierāva no zāles sagādātu agdamu un noskaitīja pāris rindiņas par dārzu, kurā vārda "aronija" tika pateikts "agonija" un tas likās baigi kruti.

pirmajā raundā zālē bija papilnam nenosakāmas izcelsmes un vecuma jaunieši jancīgās drēbēs, kādas savā sādžā esmu manījis tik daudz reizes, ka ar vienas rokas pirkstiem pietiek.
lielāko daļu laika viņi man galīgi netraucēja domāt par savām ģēlām, tā ka paldies tiem trim cilvēkiem, kurus kaut kur esmu sveicinājis un kuri atradās zālē, ka neplijās klāt.

nujā. vienā pārtraukumā aizgāju uz lb un nopirku amstela citronradleri, ko uz promenādes izdzēru. lai gan auksts, vēl ilgi mutē palika bundžas metāliskā garša. noslinkoju un neizgāju uz frspr depo

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba