septembris 23., 2015


[info]roncijs12:22
pēc pirmajām 5 min spēlējot abc (tāds basketbola variants, kad ir trīs komandas, bet divi grozi) aizsitās elpa, kura joprojām nav atgājusi. bet neko, šitādā līmenī viens ar futbolistu pret trijiem var uzbumbot.
sporti te būs ļoti intriģējoši.
a thing to see - it fakultātes futbolisti visa gada garumā centīsies izprast groza bumbas būtību. ar mācīb un mūsu fakultātes čaļu spēkiem.
varbūt mest šitam ar romu(tfu, roku) un iet uz kačeni vai universitātes izlasi un būt brīvam no futbolistu apmācības. bet laika ta' vakaros nav. ergh


vēl te ir ļoti uzstājīgi cilvēki, kas prasa solījumus par diezgan vienkāršām dalības ņemšanām. man tādi cilvēki nepatīk. kad sāku sliekties uz solījuma nedošanu, tad viņi sper ar cieņas un goda neizrādīšanas argumentiem.

un atmiņā nāk švalis, kurš vienā tusiņā visiem lika dzert šotus ar viņu un kad kāds negribēja, šāva vaļā "tu mani necieni"? daudzi arī dzēra, bet švalis līdz pusnaktij bija gultā un kopjams teju visu nakti, jo veselu mūžību šams nebija ņēmis mutē grādīgo kādas infekcijas dēļ kas vnk sēja rozā plankumus uz visa ķermeņa.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba