septembris 4., 2015


[info]roncijs20:31
šķiet ka naktī uz vakardienu bija jauks sapnis. gāju pa vecrīgu, skatos ka pirmskara laika citroenā kurš kalpoja par lūzni pie kādas kafejnīcas, sēž kādi trīs jaunskungi, kurus nepazinu, bet tā kā viņi bija diezgan atvērti(kāds pēcpusdienas aliņš drošivien), izdomāju, ka joka pēc jāpiesēžas pie stūres tam vecajam krāmam. puspajokam pagriežu atslēgu aizdededzē, un voilá - mašīna ierūcas!
tā nu braukājām pa rīgas apkārtni, ar viedtelefoniem uzņēmām video, un brīnījāmies par to, ka spidometrs tur ir veiktajās jūdzēs pa stundu. uznāca tumsa un vajadzēja braukt mājās, diemžēl tikpat kā nejūtīgās stūres dēļ pie šmerļa/hipokrata krustojuma avarējām. draugi pazuda, citroenam ar beisbolenēm jaunieši sāka sist logus. es paslēpos kādas privātmājas dārzā aiz puķēm un iztiku ij bez saņemtajiem sitieniem no jauniešiem, gan kodumiem no suņa.

pēcāk atradu edgaru bāliņu, kuram baigi detalizēti un ar sajūsmu stāstīju, kā braukājāmies ar tādu gadus 70 vecu sitroenu. īsti nezinu, vai viņš to haipu juta, bet šams mani pacieta diezgan ilgi.


diendusas sapņi, ekh

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba