romeo

tāpat vien.

Dec. 9th, 2008 | 11:45 am
From:: romeo

Šodien esmu izsists no sliedēm. Neaizgāju uz skolu, jo vakar pārnācu mājās un uzreiz nokritu gultā bez spēka. Nogulēju 14 stundas un piecēlos ar pretīgu sajūtu, ka man ir tik daudz jādara tajā nolāpītajā skolā, ka pazūd gribēšana kaut ko darīt. Neko saņēmos un rīt man ir jādabon 3 desmitnieki vācu valodā. Piebeidzu arī psiholoģijas semestra darbu, vēl tikai jāuzzīmē mēneša garastāvoklis, jāpiebeidz pētījums par darba iespējām Latvijā, un drošvien vēl kaut kas. ak jā, es uzrakstīju recenziju par izstādi, kurā nekad neesmu bijis. tūlīt došos uz skolu, lai uzrakstītu kontroldarbu matemātikā, tad nākšu atpakaļ uz mājām, lai turpinātu iesākto. un tik un tā es jūtos kaut kā nepareizi...
jādomā, ka vienīgais, kas mani varētu šobrīd uzmundrināt ir zvans no Stokholmas, ka esmu selektēts uz 60.starptautisko sesiju..

un vēl man šodien pazvanīja no vietas, kur vēlos savu summer camp organizēt. teicās, ka uzrakstīs man tāmi par ļoti patīkamām cenām. ja būs 2000 ls ietvaros, tad būs ok!

Link | skatīties visus aliņus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if romeo lists you as a friend.
(will be screened)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.