romeo

tāpat vien.

Nov. 26th, 2008 | 11:12 pm
From:: romeo

Es sāku atkal nedaudz palaisties slinkumā, jo sākt mācīties 22 vakarā, tomēr nav saprātīgi. Cita lieta, ka es tomēr visu izmācos.
Šodien nedaudz bezjēdzīgi aizgāju uz vienu sēdi. Tas paņēma dārgu laiku. Tomēr, kad visi devās pēc tam uz neformālāku pasēdēšanu, es devos mājup, lai mācītos un tas izvērtās par pusotru stundu garu sarunu ar savu tēvu. Un es pavisam noteikti ieguvu vairāk runājot ar viņu nekā izklaidējoties, kaut kur nezin kur. Jūs vispar kaut ko zināt? Ja teiksiet, ka nezinat, tad norādīsiet, ka ziniet ko nozīmē nezināt? Vai ne tā? Bet, patiesībā, jūs man nepateiksiet neko no tā, jo jūs vienkārši neapjēdzat to.

Rītdienu es kārtīgi saplānošu pa stundām, jo man ir jāmācās uz piektdienas stundām, uz vēstures kontroldarbu nākamtrešdien, jāraksta zinātniski pētnieciskais darbs, kurš jānodod ir pirmdien, bet man vēl nekas nav uztaisīts, jāturpina rakstīt vajadzības savam projektam, jāpameklē vieta klases pasākumam un vēl japalasa "Mērnieku laiki".

Kāda gudrība ir vajadzīga, lai prastu dzīvot?

Link | skatīties visus aliņus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if romeo lists you as a friend.
(will be screened)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.