Decembris 31., 2023


[info]rkktzd16:01
Gads bija kopumā smags (varētu lietot arī vārdu "mokošs"), bet tomēr, kā lai to labāk nodefinē - pedagoģisks. Notika lielas lietas, kas man iemācījas lielas mācības.

- Pirmkārt manas dzīves lielākais apdeits un gada prieks - Grab beidzot sāka manifestēties arī objektīvajā realitātē, ne tikai manā galvā un internetā. Esmu ļoti pateicīgs Artim, Sarmai un Jānim, ka parakstījās uz šo avantūru. Kad sākām mēģot, likās, ka tas nebūs iespējams (nu visa tā pāraranžēšana un pielāgošana), bet mēs to izdarījām un mēs pat koncertus nospēlējām un pat turpinām funkcionēt!

- Tajā pašā kontekstā satusēšana ar Buduāra džekiem, vnk kruta!

- Pusgadu nostrādāju Smilčas kultūras namā. visvisVISdrausmīgākā profesionālā pieredze manā dzīvē. Kopumā man patīk visādas kreizī situācijas un cenšos nenožēlot baigi neko, jo pohuj - dzīvojam vienreiz, BET man tiešām ir žēl tas laiks, ko esmu atdevis šai organizācijai un ka manī tagad dzīvo šīs pieredzes. Piemēram tās 60h, kuras pavadīju nonstopā darbā pilsētas svētkos pēc kurām man vēl nācās kautko paskaidrot un taisnoties vadībai. Ejiet vnk dirst! Detaļās negremdēšos, bet lielās šaibās sapratu, ka reģionālais šovbizness ir vesela scēna ar saviem noteikumiem un varoņiem un man tur nav jābūt. Septembrī aizgāju.

- Ar Tesu bijām 2 tūrēs. Wow! Abas neticami flawless un bez jebkādiem erroriem. un Tesa vispār. Man liekas nekad mūsu iekšējais mikrokosmoss nav bijis tik veselīgs kā pašlaik un man ļoti patīk mūsu jaunās dziesmas.

- Mājai nomainījās jumts. Tas gan paprasīja gandrīz 5 mēnešus, nevis 2 nedēļas kā jumta cilvēki solīja (iespējams, sīkākas detaļas būs pie Ineses), bet tas notika!

- Nopirku dzīvokli Smiltenē.

- Ļoti daudz muzona darbu. Nu ne ļoti ĻOTI, bet daudz. Pirmo reizi tā pa īstam saskāros ar tādu īstu burnoutu. Kopumā neatsaku nevienam un varētu teikt, ka darbs man pašlaik ir totāla prioritāte un man tas patīk. Man patīk kā jūtu ka aug skils, gan songwritingā, gan inženērijā. Pārgāju uz Mac un Logicu. Sāku just reālu nepieciešamību apgreidot savu baptistu studžu. Pašlaik šajā zonā viss plusmīnus notiek kā man gribas un es vnk maucu.

- Paralēli darbiem bija arī diezgan depresīvi brīži, kā jau minētais burnouts. Nebija enerģijas, vnk gribējās saļimt zemē un nebūt, jutos fiziski un garīgi tukšs, sauss, izkaltis, visu laiku gribējās būt kaut kādā, jebkādā reibumā. Vienā brīdī vnk izdomāju, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka nekad agrāk neesmu strādājis radošu darbu full time un nekad mans dzīvesveids nav bijis tik sēdošs kā tagad. Daudz pīpēju zaļo, ēdu sūdus, biju pārstājis lietot vitamīnus, meditēt un kustēties vispār. Atsāku terapeitu, sāku piebremzēt ar sliktajām lietām un centos uzbūstot labās. Bet pats galvenais - es kaut kā iemānīju sevī domu, ka visas radošās lietas nav jādara uz dzīvību un nāvi kā to darīju līdz šim. Kaut kā sanāca atslābināt to muskuli, kas visas problēmzonas hiperpiezūmo. Manliekas tas ir meditācijas nopelns. Šo pieredzi norakstu uz tādu kā pārejas posmu no viena dzīves veida, pavisam citā.

- Bija daudz migrēnas. Joprojām nav skaidrs paterns no kā. Tagad jaunākā teorija ir ka tam varētu būt saistība ar magnija trūkumu. Vienu brīdi likās, ka varbūt no tā, ka dzeru D vitamīnu (kautkāds internets teica, ka tā varot būt). Hujzin.

- Sadarbības ar Hodilu vnk nav. Esmu ierakstījis tur dažas grupas (2), bet tas ir piliens tur, kur gribēju jūru. Bet pohuj. Nu man ir sajūta, ka pohuj. Pirmoreizi mūžā profesionāli miksēju dziesmu (meaning - man par to iedeva naudu. skaņas ziņā gan jau, ka dirsā).

- Pēdējos 2 mēnešus katru dienu pavadu kādas 15 min ar franču valodas Duolingo. Man liekas tas ir drusciņ smieklīgi, bet tajā pat laikā man patīk un labāk tā nekā vnk bezjēdzīgi skrollēt vai spēlēt spēles. Es jau varu pateikt Nous avons un chat et il's appelle Rikardo!

- Viss minētais kopumā ir daudz, kas paņēmis daudz laika. Tāpēc maz laika esmu veltījis saimniecībai un neko prātīgu neesmu ne uzbūvējis, ne salabojis.

Nu karoč nākotnē grūtākais, kas šķiet, būs noturēt apmēram līdzīgu kursu, bet nu nākotne būs nākotnē hehe.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
K - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba