Oktobris 2., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:28
Inese mani kritizē ka nerakstu septembri, jo man esot ļoti interesants septembris, tāpēc izcelšu būtiskāko septembrī

- septembris sākas (3. septembris) ar Grodu koncertu botāniskajā dārzā. skaņo A. Ūze, es vedu, krāmēju tehniku, velku vadus un visādi citādi kalpoju Ūzem. baigais māsters. pirmo reizi tiešā veidā saskaros ar papilus skaļruņiem skaņas aizkaves kompensēšanai (tur bija 20m gara telpa un grupa uzstājās vienā galā).

- nākamās 4 dienas esmu Homo Novusā Hanzas Peronā un strādāju somu Wauhaus Zibdejā kā skaņas būvētājs, kalps un raneris. Nu pārsvarā gan ēdu, lasīju grāmatiņu, skrollēju telefonu vai pļāpāju ar viņu skaņas džeku. 6 x 12" spīkeri + 2 x 18" subi. katrs skan citā brīdī. interesanti. pirmo reizi tieši saskaros ar mākslīgas aizkaves radīšanu lai spīkeri labāk saprecās. ļoti forša performance. muzons varēja būt gaumīgāks ha.

- nākamais piedzīvojums sākas naktī pēc Homo Novus nobūves - jau pa dienu atbraucot un parkojoties pēkšņi stūre paliek smaga un nestrādā stūres pastiprinātājs. kad naktī braucu mājās ar smago stūri pie Berģiem pamanu, ka mondiņš kkā vairs nevelk - motora termometrs ir galīgi sarkanajā. nevilkšana pastiprinās, līdz apstājos. izslēdzu mašīnu, pēc brīža ieslēdzu - ir labāk, var pabraukt, bet atkal strauji paliek sliktāk. zvanu Ineses sencim. tas neko nepasaka, tikai to, ka jaudas nav tādēļ, ka kkāds relejs neļauj vairāk jaudu, lai motors nepārkarstu pavisam. Totālā paskatos antifrīza bačoku - nu itkā patukšs. Pieleju pilnu, ceru ka viss būs kūl un maucu tālāk. ir baigi labi, bet pie Viršiem (kādi 5 vai drusku mazāk km no Totāla) atkal sākas tas pats. kkā saprotu shēmu - es varu ieskrieties līdz 80kmh max un tad brīvgaitā ripot līdz 40kmh. kamēr ripo, tikmēr motors atdziest tik daudz lai var atkal ieskrieties līdz 80. no Lorupes gravas gan knapi knapi tieku ārā - iebraucu Siguldā uz 20. Siguldas CircleK pīpēju, pērku snackus un visādi citādi briestu lieliskai naktij. Rēķinu, ka mājās būšu ap 4iem no rīta. ā pečka arī nestrādā. logi svīst ciet, jātur vaļā. Nu tā kaut kā arī čunčinu. Ik pa brīdim pienāk arī brīži kad tas 80 - 40 vairs nestrādā, jo max ir tikai 40. tad stājos malā un kādas 15 min padzisinu. Uzreiz pēc dzisināšanas var ieskrieties līdz pat 100kmh!!! Ar visu dzisināšanu un kārtīgu ieskrējienu tāpat knapi tieku augšā Amatas kalnā. Mājās biju 3:30. To visu huiņu izraisīja kkāda siksna, kas bija pārplīsusi un acīmredzot vienlaicīgi atbild par stūres pastiprinātāju, motora nepārkaršanu un pečku.

- topošās kustību izrādes "Es eju ārā, dārzā" pirmā koptikšanās. Daudz visādu kustēšanos, rakstīšanu un klausīšanos. Praktiski tāds kā vorkšops par tēmu izcilība/neizcilība. Forši

- ar Janci Hodilā ierakstām visādas miķu konfigurācijas bungām. Baigi interesanti!

- pagarinās kkf

- bija jānotiek mana ieraksta mixam, bet viņš nenotiek

- Izjuma atbrīvošana

- Decibels pie ārsta. Viņam tagad laikam ir ptsd un viņš izvairās no manis

- Pirmie prostatas mūzikla mēģi

- Kirils 7os no rīta atsūta ziņu - "yo, kkad drīz būšu pie tevis". Viņam ir ļoti foršs sunis. Ļoti forši viņu satikt. Ļoti priecājos, ka viņš tika prom no tās debilās Kievijas. Atstāj man Gibson Artist RD basu, kurš skan vnk nenormāli. Aizbrauc uz Portugāli.

- Pieliku lietus ūdens notekas nojumei un saimniecības ēkai.

- Kkāda fundamentāla radoša nespēja. Man liekas esmu kkur aiz stikla un tās idejas ir tur otrā pusē.

- Nominācija Spēlmaņu nakts balvai pr mūziku Lībiešiem

- "Vēlēšanās" TJZK

- Ļimanas aplenkums

(FSHK)

K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba