Jūlijs 19., 2016


[info]rkktzd19:28 - īsumā par svarīgāko
Pēterburga - uz robežas ir skaidrs, ka mums ir nolūzusi puse izpūtēja. Nolūzušo daļu izvelkam laukā, atlikumu pieskrūvējam ar kautkādiem metāla savilcējiem lai pārāk nekustas. pēc nakts pārbrauciena no Rīgas, kā jau parasti - šoks, viss ir dirsā un nekam nav jēgas. Koncerts parasts. mums piebiedrojas Kirils, bez kura viss būtu ļoti slikti.

Maskava - vēlviens nakts pārbrauciens un ir pilnīgi haluciogēna sajūta, jo 2 dienu laikā gulētas kādas 6h. Vājprātīgs nogurums. pirmo reizi braucu pa Maskavu pie stūres. vispār nebija bail atšķirībā no tā ko biju gaidījis, drīzāk ļoti ļoti kaitinoši.
nākamā diena ir brīva. visi iet staigāties, man besī Maskava, es palieku viens Artista dzīvoklī. guļu, klausos viņa plates (vai zinājāt, ka flaming lips - terror ir ļoti skaists ieraksts?) un viss ir ļoti kuul

Ņižnij Novgoroda - pa ceļam uz nosēžam 2h dvēseli saēdošā korķī uz šosejas. pārsteidzoši skaista pilsēta. satiekam Wlvs no Samaras ar ko brauksim kopā. pēc ne pārāk laba koncerta (mesa atkal noplīst pēc pusgada vazāšanas pa ārstiem) mūs nogādā kkādā radio, kur mūs intervē kopā ar wlvs. visi tur esam pa taisno no skatuves, slapji, smirdīgi, līdz nāvei pārguruši. Intervija un radio vispār tajā brīdī liekas, kkas tik absurds, ka intervijas laikā tā arī nepaspēju noticēt, ka tas patiešām notiek.

Kazaņa - vēl skaistāka pilsēta, izrādās tā ir Tatarstāna. vietējie saka, ka plkst tur parasti jāgriež stundu uz priekšu, bet nezinkāpēc šoreiz nav. Cik jocīgi - šī pilsēta ir tāda uz kuru pat varētu braukt atvaļinājumā.
mūsu koncerta laikā Makss no Wlvs kkur ārā noģībst un neceļas - viņam ir diabēts un viņš kkur ir dabūjis cukuru. kaut kādam līmenim tur jābūt 5, bet viņam ir 0. ātrie atbrauc, sašpricē un Makss atgūstas. Wlvs neuzstājās. kad viss nomierinās braucam pa taisno uz Ufu. mani ļoti satrauc ka viņš tur vārtrūmē guļ bezsamaņā kontrastā ar viņa pāri plūstošo dzīvīgumu. saļimis atomreaktors.

Ufa - iebraucam ap 9iem no rīta (un pēkšņi plkst ir jāpārgriež 2h uz priekšu). Kirils pa ceļam savā gīku forumā ir atradis džeku, kas Ufā labo ģitāras un pastūžus - Romu. sarunā, ka izmantos viņa resursus un braucam pie viņa uz mājām labot mesu. Kirils nočakarējas pusi dienas un Roma pie reizes nomaina Dāvim skaņas noņēmēju. un izrādās ļoti ļoti foršs cilvēks. Romas tēvs pa to laiku mums ir pagatavojis pusdienas. un beigās vēl krāmē maisā ābolus un ķiršus līdzņemšanai. Pirmo reizi mūžā pagaršoju kumisu. Nedarīšu tā vairāk. arvien pieaug sajūta, ka jo tālāk no Maskavas jo Krievija liekas jēdzīgāka. mesa salabota. beidzot nomierinos attiecībā uz skaņu - vnk jāhujārī, nu es tad arī hujāriju. naktī ejam skatīties kaut kādu kārtējo akmens veci uz akmens zirga, esot lielākais Eiropā, laikam pohuj.

beidzot atnāk tūres sajūta - šoseja, pastūži, benzīntanki, dīzelis, maldīšanās, piedirsti krūmi ceļmalās, pusdienas autostāvvietās, naktis busā, balto miltu diēta, nīkšana pirms koncertiem, visādi jocīgi cilvēki, visādi jocīgi dzīvokļi, tualetes bez tualetes papīra, smirdīgi klubi, sastrēgumi, mājāsvissdirsābet tuesi2000kilometrustālu, miega bads, aparātu stiepšana/krāmēšana pēc koncerta utttt

šodien Samāra

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
K - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba