Aprīlis 15., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:00
yo. bijām ar tesu 4 konču mikrotūrītē ar a storm of light, mgr, bossk un vanity. baigi patikās. ir dažas telefona bildes ne pārāk labā kvalitātē.

ielidojam kijevā (pirmoreizi tesas vēsturē tesa uz konci lido ar lidmašīnu):



pirmo reizi spēlējam koncertus un saundčekus zem tik nopietna grafika - visam savs laiks, visam jānotiek čotka un (vairāk vai mazāk) viss arī notiek čotka. ja nebūtu tik gari pārbraucieni starp pilsētām un tik daudz grupu, es droši vien besītos, bet šoreiz tas grafiks izglāba visu.

par storm of light biju viegli šokēts - patiešām nedomāju, ka viņi ir tik laba grupa, ieraksti nekad nav uzrunājuši, bet dzīvajā klausoties viņiem ir kautkāda maģija (pat bez viģikiem), nu tā, ka nevar atrauties. cilvēki arī vienkārši un forši.

sūdīga telefona bilde a storm of light:


MGR arī pārsteigums, kas baigi patika: maiks galahers no isis. pamatā viņš ir viens ar elektrisko giču, bet šoreiz viņam piespēlēja storm of light kā pavadošais ansamblis. maiks ir nenormāli mierīgs un lādzīgs radījums, liekas, ka mūzika, ko viņš spēlē ir ļoti ļoti viņa paša. viņš, manliekas, ar prieku uzspēlētu arī kādā mājas ballītē.
te sūdkvalitātbild ar MGR + pavadošo grupu:



vēl pārsteigums bija, ka storm of light skaņotājs nelietoja mikrofonus giču kabinetiem, bet šitādu di boxu:



ļooooti kruti skanēja, mēs šokā. basam arī esot baigi labi. šie šito noskatījās no converge, kad kurts ballou šito lietojis converge končos.

bija traki pārbraucieni un likās ka organizatori ir ieplānojuši visu izņemot gulēšanu. starp pilsētām braucām ar 3 busiem (kādi 25 cilv). katram busam aizmugurē guļamlāvas, bet visiem nepietika. bija arī tādi, kas 3 naktis no vietas nebija normāli gulējuši. pārējās grupas (bossk un vanity) manliekas varēja palikt mājās - bossk - britu sekstūristu puisīši, kas spēlē diezgan garlaicīgu, klišejišku sladžu/ļurināšanu ar diezgan lielām ambīcijām. vanity - itāļu him.

laikam pasākums nebija pārāk reklamēts vai bija pārāk dārgs, bet visos končos bija pamaz cilvēku. visvairāk bija minskā. baigi forši, ka visur bija vietējie draugi atnākuši:



pie kirila maskavā (shift-line pedāļu tēva) pamēģināju kramer alumīnija basu, baigi patika, ļoti gribu. viegli spēlēt, ir labs low ends un bezgalīgs sustains.

nu tā kautkā. likās, ka pa maz konči. mazliet pagulētu un varētu gāzt tālāk.

a storm of light bundzinieks bj un papildus ģitārists džošs (parasti asol spēlē 3atā, šoreiz bija līdzi extraģitārtists) spēlē kopā arī u.s. christmas un diezgan foršā, bet nezinkāpēc nezināmā grupā generation of vipers. jocīga sajūta pļāpāt ar amīšiem par tūrēm un muzonu, kad visas viņu pieminētās grupas vai to dalībnieki ir zināmi un spēlē muzonu, kas patīk vai gandrīz patīk.

tā vispār diezgan daudz bija tāda `lauķi pilsētā` sajūta, jo viss tika izdomāts mūsu vietā, ne par ko, pa lielam, nebija jāuztraucas. nezinu vēl vai tas bija forši vai nē, pieredze tā bija jauna un laikam tāpēc arī te rakstu par šito visu heh.

tesa + bossk sarkanajā kvadrātā:



(FSHK)

K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba