Jūnijs 20., 2007


11:10 - znachit taa!
esmu nokaartojis (vakar) suuraako eksi visaa manaa akeedmiskajaa karjeraa, liidz ar to shis pusgads man ir beidzies. arii sheit jaunums akadeemiskajaa karjeraa - tik taalu nekad neesmu veel bijis ticis lai kaadas un cik man taas karjeras arii nebuutu bijushas.
rezumeejot: 2. kurss pabeigts ar nenodotu kursa darbu un paraadu sociaalajaa filosofijaa. (kas iisteniibaa noziimee, ka nekas nav taa pa iistam veel pabeigts, bet tas nekas, jo) bilance patiesiibaa nav nemaz tik suura, ja njem veeraa, ka pusgada viduu biju bez 5 min eksmatrikuleets un nebija absoluuti nekaada ieintereseetiiba par visu tur notiekosho ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam un iisteniibaa gatavojos mest mieru uz kaadu laiku visam VFF. turklaat paraadi nekad man nav bijushi liidz shim nekur un nekad (izdomaaju, ka `vienreiz` jau sanaak gandriiz tas pats, kas `neskaitaas`).
reetas un caurumi palikushi, bet ja pa vasaru ciitiigi laiziishu, tad septembrii (kam es neticu nou vei, driizaak novembrii, vai reaalaak kautkad ziemaa galiigi) vareetu buut, ka buushu gud az njuu.

(1 baksta | FSHK)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
K - 20. Jūnijs 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba