Maijs 28., 2007


00:22
man ir paaraak daudz disku un paaraak daudz no vienas puses aprakstiitas A4 lapas, nupat radaas baisa sajuuta, ka es leenaam zaudeeju paar tiem abiem kontroli. iedomaajos skatu, kaa leenaam pazuudu lapu un disku kaudzee. skeerii.
Garastāvoklis:: skeerii
Mūzika: Magyar Posse - (nouname)

(5 baksta | FSHK)

14:17 - par magjisko reaalismu
“...reālisma likumi nav pietiekami, lai aprakstītu pasauli”. Viņa (S. Rushdi) prāt, šajās dienās jebkuram, kas ir kaut reizi paskatījies ārā pa logu, ir skaidrs, ka “realitāte jau sen vairs nav reālistiska”. Savukārt ar maģiskajiem elementiem (piemeeram, cilveeka lieluma uz pakaljkaajaam staigaajoshu kakji kursh ielec tramvajaa un sniedz naudu par braucienu) tiek panākta “realitātes intensifikācija”, jo “reālisms ir projekts, nevis metode”. Citiem vārdiem sakot, Rušdi skatījumā maģiskais reālisms ir efektīvs līdzeklis, kā kaut ko pateikt par mūsu nemaģisko, ikdienišķo realitāti."

pievienojos ar visaam rokaam, kaajaam un asti.
Garastāvoklis:: :)
Mūzika: jimmy chamberlin complex - cranes of prey

(2 baksta | FSHK)

21:00
http://www.magyarposse.com/kuvat/kansi_wewill.jpg

Magyar Posse - We Will Carry You over the Mountains`2002 1/2

Labs gruzons bez shii ieraksta neizdosies. Magyar Posse ir baigi forsha grupa no Somijas, vinji bija arii sheit (ja nemaldos) 2004. gada Tabuunaa, kuraa es vinjus taa arii nedzirdeeju. Bet man ir paaris vinju dziesmas no taas uzstaashanaas, kuras te ielikshu kautkad veelaak, vinjiem ir veel divi ieraksti peec shii, kurus arii ielikshu veelaak, tagad baigais slinkums.
MP vareetu raksturot kaa taadu postroka, dzheza, enio morikones muuzikas krustojumu. Ljoti interesantas melodijas, shiem noteikti ir savs piegaajiens muuzikai.



Garastāvoklis:: truukst romantikas man dziivee
Mūzika: J. Niimanis - Saule, Zvaigznes, Mēness ,Tu

(9 baksta | FSHK)

21:49 - es esmu goots?
nezinu kaapeec, bet peedeejaas nedeeljas laikaa juutu neizsakaamu tieksmi peec shiziigiem un druumiem staastiem, bija man H. Kortasaara apseestiiba (kas joprojaam nekur nav pazudusi, starp citu, silti iesaku rezhisora M. Antonioni 1966. gada filmu Blow-Up kas ir Kortasaara inspireeta (izskataas, kaa Velna Slienas, bet taa stipri aptuveni)). Tagad lasu H. F. Lavkraftu un liekas briinishkjiigi, ka istabaa paliek arvien tumshaaks, ir tik nenormaali karsts un griida iebrakshkjaas, durvis iechiikstaas un vispaar driiz buus deliirijs.

Garastāvoklis:: Eeriks Zanns

(12 baksta | FSHK)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
K - 28. Maijs 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba