Maijs 14., 2007


00:20
`Apocalypse Now` pie braalja un netiishaam iedomaajos par to, ka shausmiigi interesanti ir veerot cilveekus ekraanaa kautko daraam un galvaa to cilveeku un vinja darbiibu iznjemot aarpus redzamaa konteksta, noliekot pilniigi pavisam savaadaakaa situaacijaa. Vai arii skatiities uz kautkaadaam vispaarcilveeciskaam lietaam un izlikties ka esi aizmirsis to kultuurslaani kaapeec tas tiek vispaar dariits, piemeeram, striptiizs taadaa situaacijaa izskataas saakumaa diezgan smiekliigi un peecaak dikti muljkjiigi.
Garastāvoklis:: laikam jaachuch
Mūzika: Sirke - Win a Chance to win a Chance

(FSHK)

01:04
http://static.rateyourmusic.com/album_images/731034.jpg

Dälek - Abandoned Language`2007 1/2



 http://nomatterwhatyouheard.blogspot.com/dalek.jpg

Dälek - Absence`2005

Laikam viens no peedeejaa laika daljeeji patiikamajaakiem shokiem, patiikams taapeec, ka Dälek ir briinishkjiigs ljooti tumshs, eksperimentaals un interesanti skaniigs hip-hops, lai gan meibii arii nee - pitchforkmedia forshi uzrakstiijushi:"industrial-shoegaze IDM group that sometimes raps". Izraadaas, ka vinji pat Isis ir iesildiijushi. Daljeeji patiikams tas shoks ir taadeelj, ka laikam visi citi par sho jau sen zin, a es tik tagad.
Absence albums laikam druumaaks sanaak, tas peedeejais, Abandoned Language vairaak visaadus torkshnju eksperimentus taisa, lai gan prieciigs jau taapat dizhi vinjsh nav.

(1 baksta | FSHK)

17:32
The image “http://www.cargorecords.co.uk/pics/itempics/nextlife.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Next Life - Electric Violence [Cock Rock Disco]`2006

Lai cik man arii nebuutu siltas juutas pret KILLL, tomeer manshkjiet, ka shie divi dzheki bija stipri inchiigaaki un psihaaki vienaa no skanju mezha subpasaakumiem `1-2 cauri` kursh nezinkaadeelj bija shausmiigi shkjidri apmekleets. Next Life arii no Norveegjijas.

(6 baksta | FSHK)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
K - 14. Maijs 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba