Aprīlis 18., 2007


18:21

http://yy.lv/download.php?f=38262 1
http://yy.lv/download.php?f=38267 2

Neurosis - Given to the Rising`2007
absoluuta skaaabe! tas albums ir nenormaals, manupraat jaudiigaakais no Neurosis ever.
Mūzika: neurosis - distill (watching the swarm)

(1 baksta | FSHK)

23:05
kaadas man ir attieciibas ar filosofiju? tikpatkaa nekaadas. tachu ir lietas kuras man taa ir paliidzeejusi saprast, piemeeram, ka cilveeki ir un paliek tikai cilveeki, mees nevaram izliist no savas cilveeciibas lai kaa mees veeleetos. nedomaaju, gan ka mees esam ekvivalenti dziivniekiem, bet nedomaaju arii, ka esam paaraaki par tiem, driizaak divas dazhaadas frontes or samsing. zinu, ka daudzi buutu gatavi ziedot visus ieksheejos orgaanus lai uzzinaatu ko gotinjas ar savu `muuu` veestii.
tagad gan juutu, ka filosofijas darbs pie manas personas veidoshanas ir cauri (nevar izsleegt arii versijas, ka man vinja vienkaarshi ir liidz kaklam vai arii organiski prasaas peec apstaashanaas un visa taa paarzhljembaashanas, jo leeni man tie praata procesi proceseejaas). bet to fakin diplomu man taapat vajag. ko nu?
vienk, tas pasauljuztveris man taads iipatneejs un haotisks, ka biezhi apmulstu no taas nedefineejamiibas, es neredzu pasauli mehaanisku, es pasauli vispaar, manshkjiet, ka neredzu, vai redzu ljoti maz no taas (nu ok, bishki jau redzu, savaadaak nezinaatu, ka taada ir vispaar), lai speetu kaut cik izdziivot es iekalju galvaa kautkaadas lietas ko tipa "zin ikviens", tachu praktiski joprojaam turpinu planeet. man nav defineejuma tam, ko juutu vai domaaju, tam kaadaa pasaulee tad iisti es dziivoju, saprotu tikai to, ka tai ar verbaalu komunikaaciju nav nekaada sakara, komunikaacija tur ir, bet nu taada tipa vairles, ideju liimenii. (neesmu iisti drosh, bet ir aizdomas, ka kaads no praatuljotaajbigneimiem shito fiichu jau ir kjidaajis)
re kaa forshi, uzraksti un kautkaadi definiicijas iediiglji tomeer te saak rasties :)
Mūzika: radian - etage 3-flur

(1 baksta | FSHK)

23:55
pashreizeejaa situaacija shkjiet neiespeejama - man ir uztaisiijiies muzons, ko pashlaik gribas pasham ljoti klausiities un kas liekas baigi okej un klausaas vinjsh taa it kaa tas buutu kaada cita radiits
http://www.ecy.wa.gov/apps/watersheds/streambio/staphotos/0032.jpg
http://yy.lv/download.php?f=38343 taa kopumaa njemot diezgan pagarlaiciigs blaakjis, bet pagaidaam liekas baigi forshi. vispaar taa saakotneejaa funkcija bija buut par tesmenja prezenteishenkoncha starpgrupmuzonu, bet saak iepatikties ar vien vairaak un vairaak heh
Garastāvoklis:: miiieeers
Mūzika: saakumskonch.mp3

(FSHK)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
K - 18. Aprīlis 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba