mana daļa ir zaļa... - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Rigoleta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| pukstētājs taujātājs klejotājs ]

par trijiem zupas kausiem Jan. 2nd, 2008|06:35 pm

rigoleta
Piemirsu, ka gribēju jau no rīta nodziedāt slavas dziesmu sienas skapim - kolosāls izgudrojums tas tomēr ir, jo katrā mājā, kur šāds skapis vēl ir saglabājies, ir vieta, kur meklēt lietas, kuras citur noteikti neatradīsi. Piemēram, es no turienes vakar izraku veselus trīs aizmirstībā pamestus zupas kausus, un viens no tiem, daudz nedomājot, tika pārkvalificēts par laimes lejamo kausu.
Lējām tātad. Man sāk šķist, ka esmu "laimes kalšanas" piekritējs, jo ar to liešanu* man lāgā neveicas. Pagājušajā gadā tas alvas štrunts izstiepās pa visu ūdens bļodu un izskatījās pēc spermatozoīda. Tad ļoti iedarbināju savu iztēli un ieraudzīju tur noti. Jā, nu nots tiešām piepildījās - Aerosmith bija klāt kā likts. Otrs gabals izskatījās pēc delfīna. Atliek domāt, ka tam ir kāds simbolisks izskaidrojums, jo randiņš ar delfīnu man 2007. gadā izpalika.
Nu un šogad viss sākās ar to, ka svina žurkā, ko kausēju, izrādās, bija paslēpta zīmīte ar kaut kādu viedu tekstu. Nu kur idejas - vai tiešām kāds no burbuļojošas metāla masas ķeksē ārā papīra gabaliņu? Es pie tā tiku tikai tad, kad mans vēstījums kopā ar alvu, šņākdams iegāzās aukstā ūdens bļodā. Un salasīt varēju vien atsevišķus vārdus "gaišas", "domas", "tāpat", "dzīve". Gribētos domāt, ka šajos vārdos arī bija vēstījuma sāls un tieši šādā secībā. Un pašas figūriņas arī sanāca aplam dīvainas. Pirmajā piegājienā iemērcu kausu ūdenī, rezultātā alva sacietēja turpat karotē un man atlika domāt, ka esmu izlējusi zupas kausu :D Otrreiz jau veicās labāk, ja neskaita to, ka viss ūdens bija pilns ar sīkiem alvas čibrikiem un tie lielākie izskatījās apmēram pēc nekā. Vienā ļoti centos saskatīt jūras krastu ar šķību priedi, citā lauvas galvu ar milzīgām krēpēm. Mīļcilvēks savukārt izlēja (viņaprāt) vilku un dziedātāju. Nesapratu, kā var izliet dziedātāju, bet tad apskatīju to svina pikuci un jā - čirkains džekiņš tur rokā mikrofonu. Manas visļaunākās aizdomas ir tādas, ka tas ir Mika, tomēr klusībā ceru, ka tas varētu būt Bon Jovi taustiņu džeks Deivids. Nu ko, dzīvosim redzēsim :) Varbūt Boney M.

* Spriežot pēc šā ieraksta garuma, es laikam tomēr esmu ūdens [nevis laimes] lējējs.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: