tas tev mīļais!
Tuesday, October 19th, 2010

Date:2010-10-19 20:03
Subject:sieviete ar lelli
Security:Public

Šodien staigāju pa ielām, apstājos pie luksofora un blakus pamanīju sievieti ar lelli. "Vai neesat nedaudz par vecu, lai spēlētos ar lellēm", es vaicāju. "Tā nav lelle, bet gan mans bērns", tā atbildēja. Paskatījos tam acīs un teicu:"Man tas jūsu bērns izskatās tāds nedzīvs". Manīju kā sievietes acīs iezogas acu ūdens, tā pilēm ritot un pilot no augšas uz leju tā šņukstēja - "Jā, jau divas nedēļas kā šis miris, mājās spirta burciņa tam gultiņa". "Tad jau būs pamatīgi pielacies divas nedēļas plostojot", nosmēju pie sevis un gāju prom, nodomādams cik gan jocīgas lelles sievietes staipa sev līdz.

post a comment



Date:2010-10-19 20:11
Subject:k
Security:Public

Atceries? Es to daru - iegāju pie tevis tik uz īsu brīdi, liekas, iegūlos tur, ne iegāju, tik jauki tas bija. Redzēju tu guli atgūlusies, krekla mala tam bija augstāk - tieši tik, lai tavu mazo punča nabu es redzētu. Un tu zini, patīk man tevi aizskarot skart, zini, tas mani aizskar. Acīmredzams siltums, tas aicina mani, jo tu pati tam to lūdzi, tas tavs ciemiņš un viņa dēļ es palieku vēl brīdi pie tevis. Un vārdi - to nav šajā istabā, tie nolēmuši ko citu iesākt, šajā brīdī tu krakšķi un lieliski iztiec bez vārdiem kādiem trijiem.

1 comment | post a comment



Date:2010-10-19 20:17
Subject:soliņš
Security:Public

šodien sēdēju uz soliņa līvu laukumā. Soliņu blakus man nogūlies snauda bezpajumtnieks un smirdēja. Laiciņš pagāja un uzlasīt tad to ieradās policija. Kāds tad pants, ko piespriestu, būtu par atrašanos sabiedriskā vietā cilvēka cieņu aizskarošā izskatā. Bet policisti - pagrieziet galvas uz otru pusi, jums tur aiz muguras cilvēki sēž satupuši ne klusi un vēro tad hokeju tērpti kā ķēmi, kur protokoli, kur sodi?

post a comment


browse days
my journal