16 June 2006 @ 06:41 pm
blurkš  
Pamazām viss iet. Un nostājas savās vietās.
Saņēmu no mammas vēstuli, kura sagrāva manas cerības par plašo istabiņu Droghedas centrā, kur būtu dzīvojuši: "Vakar biju skatities tas telpas, kuras jums bija it ka aizrunatas.Tas bija kaut kads arprats.Teiksu godigi - tas bija kaut kas starp briesmigi un loti briesmigi.Vienvardu sakot pritons. Likas, ka tur pielipsu pie gridas un netiksu prom.Chalis kaut ko runaja,ka dzivoklis maksa 650 Eiro un vajadzetu izdevumus dalit uz galvinam.Tas nozime, ka no jums 400+ Eiro +rekini.
Teiksu atklati, ka par kaut ko tik briesmigu tadu naudu neesmu gatava maksat.Viss dzivoklis ir piesucies ar cigaresu smaku un velasmasina ir seta."
Par to var tikai teikt: K.Ļ.O.V.A!:)
Un pritons ir dievīgs vārds!

Vakarnakt vajadzēja būt party up, bet beigās "I love you" durvis bija aizslēgtas un atslēga bija nolauzta. Toties do tavo bija vakars Depo, Agneses superīga kleita un superīga Agnese lai arī diezgan noskaņota uz seksu. Sociālas aktivitātes, visi ierēca par agas somu-čaiņiku, drusku cigaretes un cigarellas pēc kāda laika bez smēķēšanas. atkal jaunas sejas, nenodefinētas izjūtas par mūziku, gājiens uz ILY un aplauziens, tad gājiens uz Micrec bāru, kas apstājas Chili picā, nohalturētas picas, strawberry daiquiri ko izdzer visi citi. nakts ances raskladenē ar runām par vēršu cīņām un rītu aiz loga. interesanti sapņi-agnese laiž ar vateru sapnī.

No vakardienas vēl palikuši lokainie mati. Party up!
 
 
( Post a new comment )
[info]alison on June 17th, 2006 - 06:48 pm
es gribu tevi satikt veel pirms tu dodies uz iiriju!
:)
(Reply) (Link)