17 August 2005 @ 02:35 am
Vakardienas netiirie trauki  
Vispaar jau pasaakumam Iecavaa nebija ne vainas. Man izdevaas apspiest dusmas par to, ka maksimaali visi aiztinaas, nesatiirot neko. Liidz vakaram maaja jau spiideeja un laistiijas, skrobe tikai par sapleesto poda vaaku un braalja plastmasas kruuziiti, kuru Ancei izdevaas iespridzinaat, vinju apmiiljojot ar karstu teejkannu. Blja! Ja veel tas poda vaaks un kruuze buutu bijushi maneejie, es neteiktu neko. Lai gan... nu, varbuut nedaudz.
Shnjabis mani shoreiz nepiesmeeja- peec visaam taam izdzertajaam glaaziiteem galvaa man nesadeva nekas, arii otraa staava kaiminju balkons palika neapvemts.
Pasleepes tumsaa ir kruta fiicha, taas noteikti jaapaspeelee kaadaa lielaakaa maajaa vai dziivoklii. Ir tik briiniskji tumsaa graabstities gar citiem:)
Paldies, Kaarli, par bariibu riita agrumaa.:)
Agnese ir briiniskjiiga. To es sapratu, vinju pavadot uz autobusu agri no riita.
Un tad es aizgaaju maajaas un, saskanjaa ar agneses veeleejumu, "samiiljoju savu ruksi". Ruksis ir forshs vaards. Man vienmeer tas ir licies viens no smiekliigaakajiem lamuvaardiem.
Peec lielaas shrubiishanas seedeejaam abi ar andreju un eedaam, eedaam, eedaam. Neko daudz, bet svariigs bija pats process.
Un vakaraa stopeejaam maajaas. Un debesis bija briiniskjiigas. Un muus neviens nenjeema liidz panjeema (es zinu, ka rakstu sakariigi).
Un mees gaajaam maajaas. Ar monopola kasti rokaas.
Un tad jau saakaas jauns etaps.
 
 
( Post a new comment )
[info]alison on August 19th, 2005 - 12:05 am
"Un mees gaajaam maajaas. Ar monopola kasti rokaas."
:D
(Reply) (Link)