09 May 2010 @ 12:54 am
Šopaholiķe laikam nav īstais vārds  
Trīs dienas laika, lai izdomātu, ko vilkt uz darba interviju, kur pieteikumā esi atzīmējis, ka mīli modi un tiec aicināts ierasties uz interviju apģērbā, kas, Tavuprāt, vislabāk raksturo tevi un modes tendences. Lieki piebilst, ka manai pavasara/vasaras garderobei apdeits šogad vēl nav bijis (ak jā, un naudas arī tam īpaši nav) un aktuālākās drēbes (Lielbritānijā aktuālākās) ir no šī gada ziemas, kas, visticamāk, nederēs. Turklāt, palasot google, ko parasti River Island prasa savās intervijās, mati ceļas stāvus, I mean, man ir vislaik licies, ka es ģērbjos diezgan up to date, bet, uz to paraugoties kritiskāk, šī laikam ir valsts, kurā apģērbu mode (izņemot nemirstošos melnos legingus un biezās melnās zeķubikses) mainās diezgan strauji un nežēlīgi, kamēr Latvijā vēl neilgi pirms aizbraukšanas uz ielas kādā Cubus pavasara apģērbu reklāmā ieraudzīju džemperīšus (tikai! par Ls 14.99 vai 19.99), kādus māsa tajā pašā Cubusā bija nopirkusi gadus piecus atpakaļ. Labi, izvēlējos arī īsto piemēru, bet nu es joprojām neatkāpjos no vārdiem, ka dzimtenē ar modi ir visnotaļ dibenā.

(Te sākas garlaicīgā daļa)
Pagaidām vienīgais, pie kā esmu apstājusies, ir pagājušajā gadā izpārdošanā Īrijā River Island high street konkurentu Topshop veikalā nopirktie blāvi dzeltenie svārki ar sarkaniem punktiņiem. Svārku krāsu aiz matiem pie šīs sezonas varētu pievilkt, modeli arī. Sarkanie punktiņi gan ir nedaudz out of place, bet ja svārkiem pa virsu varētu uzdabūt (piešūt pašas rociņām mož) tillu, būtu diezgan okei. Smagākas problēmas gan ir ar to, ko augšā un ko apakšā. Safe play būtu kaut kas melns un žaketveidīgs, jo, neraugoties uz to, ka RI mājaslapā pie līdzīgiem svārkiem tiek piedāvāts klāt pievilkt kaut ko līdzīgu caurspīdīgai mežģīņotai apakšveļai, man liekas, šādā paskatā uz darba interviju tomēr nevajadzētu ierasties. Ak un jā, kājās varbūt melnās kurpes, kuras Latvijā dievināja gan māte, gan māsa, bet šeit tās drošvien jau tiek uzskatītas par kaut ko humpalu cienīgu, jo tām nav atvērtu purngalu, kādas ir visām sezonas aktuālākajām kurpēm.
Beet, noteikti krietni stilīgāk būtu pie tā paša pievilkt gaiši zilu džinsu jaku (arī sezonas trends) un kājās gladiatora tipa sandales, lai gan es vislabprātāk tur piemauktu klāt kaut kādus pasmagākus zābakus (un noteikti ne augstpapēžu). Un šalle nenāktu par ļaunu.
Vispār šopavasar modē ir manas mātes drēbjuskapis no 90.gadu vidus, vismaz man tā šķiet.
 
 
( Post a new comment )
[info]alison on May 9th, 2010 - 03:53 am
a man šķiet, ka lai ko tu uzvilktu, tu tāpat izskatīsies labi :)
es gan nezinu, vai tas saskanēs ar aktuālākajām tendencēm
bet skaistie cilvēki jau vienmēr ir modē, ne? tb man šķiet, ka, ja jutīsies forša, tad gan jau viņiem arī patiksi
tikai nevelc to grūtnieces kleitiņu (ne tāpēc, ka slikti izskatītos, bet tāpēc, ka juties tajā resna :D)

man te arī akūta navkovilktmugurāunnavnaudasnopirktbetnekaajeedziigaveikalaaariinav stadija. pēdējās pāris nedēļas vazājos apkārt tevis atstātajā kleitiņā, arī šovakar uz skyforger biju, ļoti patīk, bet sāk rasties sajūta, ka vajag piepirkt ko jaunu, nevar jau vislaik vienā un tajā pašā staigāt. tikai lv patiešām žēl ko pirkt. nav jau kamdenas gotu-lolitu veikals :D.

ja apnīk pa nopietnam, iečeko peopleofwalmart.com uzreiz sajutīsies stilīga! :D
(Reply) (Link)