05 May 2010 @ 11:16 am
 
Šorīt sms formā saņēmu pirmo uzaicinājumu uz darba interviju vienā apģērbu veikalā. Vieta, manuprāt, ir potenciāli laba, stundas nē, jo pusslodzes darbs, bet, paļaujoties uz to, ka jebkura intervija ir labs treniņs, būs vien uz to interviju jāaiziet. Lai arī nedēļas nogale Londonā beigās bija izcili nogurdinoša un principā atkal veltīta citu priekam, kaut kā sanāca noskaņoties uz aktīvākiem darba meklējumiem un, iespējams, tas arī vainagosies panākumiem, jo vakar, ieklīstot vietējā viesnīcā, sanāca uzrauties uz latvieti, kura bija šausmīgi pozitīvi noskaņota un solījās man par katru cenu palīdzēt dabūt darbu. Pēc tam, kad atstāju CV, viņa vēlāk piezvanīja un pastāstīja, ka rekomendējusi mani darbam reģistratūrā kā savu draudzeni vienas citas viesnīcas menedžerim tajā pašā viesnīcu tīklā. Nelaime tikai tāda, ka menedžeris līdz 18.maijam ir atvaļinājumā un līdz ar to ir jautājums, cik lielas cerības uz to ir vērts likt, lai gan man liekas, ka tas ir cerīgāk, nekā vienkārši sūtīt cv. Bet kopumā šāda atsaucība un vēlme palīdzēt bija baigi pārsteidzoša, īpaši zinot latviešu tautas nacionālās īpatnības. Bet nu jā, drošvien neviens cits, izņemot mūs pašus, tās neizmainīs.
Dienas režīms gan ir diezgan lielā dimbā. Vakar nolūzu septiņos vakarā un tad atkal pavadīju bezmiega nakti, lai nolūztu septiņos no rīta un pieceltos tagad. Šodien dejošana+jāuztaisa bankas konts+jāaiznes anketa vēl vienam bāram, kurā sagribēju strādāt un laipns aziātu izcelsmes pusis man vakar, dodot anketu, samācīja, kas jāraksta, lai mani pieņemtu. Tā kā cerības ir.
Un Santa, brauc šurp strādāt te.
 
 
( Post a new comment )
[info]sanchet on May 5th, 2010 - 01:40 pm
vakar satiku Jurģi Vīti bārā, nopelnīju pa dienu kopā ap 8.ls.
dzīve plaukst un zeļ.....nē.
man ir jāpaliek šeit, diemžēl, kamēr situācija nerisinās.
(Reply) (Link)
[info]alison on May 5th, 2010 - 06:37 pm
es jau arī nedaudz apsveru tā 50 uz 50 došanos prom. bet ne uz Bristoli, uz Lāndn. aizrakstīju Uģim, viņš šobrīd nevienu darbu nezin, bet paturēs aiz auss.

šobrīd gan vēl nezinu, kā situācija būs, bet es vairs vienkārši negribu neko vilkt, viss piegriezies un gribās aizlaisties.

moš pabeigšu šo pusgadu, paņemšu uz gadu akadēmisko, principā, pēc akadēmiskā man vajadzētu būt atkal budžetā.
nezinu
(Reply) (Link)
[info]alison on May 5th, 2010 - 06:37 pm
bet principā tas ko vēlējos rakstīt, un, protams, aizmirsu aizraujoties par sevi, ka man prieks, ka tev cerīgi ar darbu :)
(Reply) (Thread) (Link)
rebeka[info]rebeka on May 6th, 2010 - 12:52 pm
da labi, es varētu pacensties vēl vairāk tajā darba meklēšanā, ja ne mana neizskaidrojamā fobija no runāšanas ar cilvēkiem. Pagaidām arī ir mērķis līdz nākamās nedēļas beigām kaut ko atrast.
Nu skaties, man bail, kas notiks ar Tavām mācībām, bet visādi citādi es teiktu, lai brauc šurpu :) Būs, pie kā uz Lāndn braukt ciemā.
A kā Tu toreiz atradi darbu?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]alison on May 6th, 2010 - 03:07 pm
nū, man arī bija fobija runāties, tāpēc noveicās, ka polietēm, kas īrēja tai pašā dzīvoklī, darbā kaut kas aiztina prom un vajadzēja uz nedēļu flaijeru dalītājus tajā coffee republic, nu un pēc nedēļas flaijeru dalīšanas, tā kā biju labi strādājusi, gāju pie tā paša menedžera, jautāju vai varbūt var pieņemt darbā patstāvīgi un pieņēma... das is alles
those always are lucky coincidences
(Reply) (Parent) (Link)
[info]alison on May 6th, 2010 - 03:10 pm
principā, es braukšu tikai tad, ja izdosies sarunāt darbu iepriekš, jo man nav naudas tam periodam, kad dzīvot tāpat un meklēt. un arī šobrīd uz maiju sarunātas privātstundas, tā kā visdrīzāk tomēr šo pusgadu izvilkšu mācībās, moš tad paņemšu akadēmisko, nezinu

pēdējā laikā arvien vairāk sāk šķist, ka nu lv jau neiešu tomēr par skolotāju strādāt, pārāk maz naudas, drīzāk uk, bet tad jāmaina specializēšanās, jo viņiem jau nafig tur angļu val skolotājus :D, ja nu vienīgi iebraucējiem, bet tad arī tur drošivien puspakaļa ar native speakers kas var darīt to pašu :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]alison on May 6th, 2010 - 03:11 pm
a jūs vai tad uz lāndn arī netaisās kaut kad? andrejs tais kolā vai tad nemācīsies?
tu pati vēl domā tomēr arī uz kanādu laisties?
(Reply) (Parent) (Link)