Cute little dead girl - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sākumā domāju-nafig rakstīt, tad pārlasīju veco kopsavilkumu-labi, ka ir tāds konspekts par notikušo 31. Dec 2015|17:47

ravena
Janvāris: Toms atmeta pīpēšanu un es līdz ar viņu. Turpinu aktīvu mājsportošanu un finišēju studijas "kā izdzert vienai pudeli vīna vakarā un iztikt bez paģirām". Kika sāka dziedāt Dzeguzītē, bet darbā es dabūju pirmo prēmiju mūžā par vinnētu konkursu.

Februāris: diēta.orgasmu sagādā baltmaize ar sviestu. tukšs mēnesis, jo uz kalniem nebraucu. atlika tikai dzert un cīnīties ar milzu darba apjomiem.

Marts: Kikai liela dzimšanas dienas balle un es nomainīju sporta klubu. melno garderobē izkonkurē zilais un violetais. un saņēmām pirmo uzaicinājumu uz kāzām.

Aprīlis: jūdzos nost darbā, ir tikai darbs un šopings un vīna pudeles vakaros.

Maijs: vēljprojām pārāk daudz darba. pa vidu mēģinu piefiksēt cik ļoti ātri meita izaug.

Jūnijs: sīkā aizdodas atvaļinājumā uz laukiem. es turpinu strādāt, pārdzīvot par darbu&kolēģiem.

Jūlijs: MAN BEIDZOT IR ATVAĻINĀJUMS un mums ar vīru atkal ir nedēļa vientulības laukos. es sapņoju...Vecumdienās, ja tādas pienāks, es dzīvošu savā klusajā lauku īpašumā, iespējams Mantniekos, stundām ilgi lasīšu kilogramiem labu&sliktu grāmatu, un dzeršu litriem salda vīna. Tad vakaros, es ceru, mani maigi līdz gultai nogādās Toms un mēs pirms iemigšanas paspēsim kārtīgi iesmiet par kādu viņa dienas laikā īstenotu interneta trollingu. Biju arī Posituvus, domāju ka šogad vairs nebraukšu.

Augusts: nopirku matu pannu. aizdevos uz Weekend festu, kas bija šī gada labākā ballīte. pabiju Skujenes pilsētas svētkos (es pārāk stipri mīlu savus laukus). Beidzot devāmies savā pirmajā kopīgajā ceļojumā, uz Londonu. bija interesanti un lieliski. ar Kiku var braukt kaut vai uz otru pasaules malu. atbraucot mājās, nosvinējām Toma dzimšanas dienu un atlaidām uz visiem 200%. izprecinājām Vitu Jānim, tik skaistii:) un viņu atkāzu ceļojums bija superīgs. milzīgs prieks un lepnums par viņiem. brālēns arī paspēja aprecēties-tas gan vairāk kā ģimenes tusiņš.

Septembris: beidzas brīvdienas un atsākas dārziņš-darbs vāveres ritenis. izrādās, ka septembrī uzrakstīju nākamā gada plānus un es jums saku - jo ātrāk rakstīsiet,jo ātrāk piepildīsies:)
- nopirkt jaunu auto (vēlams to ko noskatīju) vai sākt kārtot papīrus dzīvokļa iegādei (vēlams to ko noskatīju) - auto check
- aizbraukt ziemā snovot - check, jau pēc 17 dienām
- aizbraukt rudenī uz Portugāli mācīties sērfot&veikot - par šito sāku šaubīties, bet neaizmirstu
- sakārtot skolas lietas sīkajai-tai skaitā, dabūt viņu iekšā tur kur pieteicu - ātrāk par ofic.termiņiem te gan neko nevaru bīdīt
- dabūt nopietnu algas pielikumu - šis ir sāpīgs moments, jo vadība nedod pielikumu tāpēc ka man tāpat jau liela alga. superīgi, jāgaida kamēr nobomžošos līdz apkārtējo līmenim un tad varēšu prasīt.
Lanai Del Ray iznāca jauns albums un Toms uzsāka spartisko dzīvesveidu.

Oktobris: bijām skatīt dzīvokli, kas man pat pārāk iepatikās. bet īss bija mans prieks. nedzīvot man augstu virs zemes, jo vīrs kārtīgi stutē mūs pie pamatiem. vīrs ar savu jauno dzīvesveidu atklājās man kā no jauna, retu reizi gan gribas lai ir vecais Toms atpakaļ, jo šis pedants traucē manam rudens slinkumam:). daudz darba..

Novembris: paspēju sapsihoties par bērna ne-lasīšanu, bet vajadzēja tikai ieturēt pauzi, pieiet no citas puses un Kika jau skaisti lasa, nemaz nerunājot par rakstīšanu un rēķināšanu. sirds daudz mierīgāka palika. viņa izdomāja, ka izaugot liela gribēs taisīt eksperimentus, tāpēc jāmācās matemātika. dziedāšana un peldēšana palikšot brīvajam laikam:). daudz darba

Decembris: atnāca dzimene, tīri ok pagaidām ar 34 gadiem. daudz ballītes. daudz svinēšanas. darbu apjoms tikai pieaug.


kopumā šis gads bija pārāk daudz darbos, bet ja gribas nopelnīt naudu-tad nekas cits neatliek.

nākamgad vajadzētu mazāk strādāt, vairāk pelnīt un turpināt būt harmonijā ar sevi un apkārtējiem. kā arī beidzot saņemties savest kārtībā veselību.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..