Zelta zutis - ikgadējais MAS

About ikgadējais MAS

Previous Entry ikgadējais MAS5. Dec 2012 @ 12:18 Next Entry
šogad pamēģinu kombināciju no pirmā + pēdējā mēneša teikuma.

Janvāris: Если вам уделяют слишком много внимания, значит вас хотят либо наебать, либо выебать.radošām izpausmēm brīva vieta komentāros ;o)

Februāris: atnāc tu cilvēks uz darbu, atver savu +/- oficiālo mailu, bet tur: Spermatology: HaloSperm: troubleshooting. Дьявол не искушает меня лишь по одной причине: ему нечего мне предложить.

Marts: tā kā pēc atgriešanās atpakaļ no atvaļināšanās esmu bisku sācis atgūties un arī ievāktajā materiālā (profesionālais kretīnisms vai ziniet) sāk samazināties entropija, tad atļaušos sākt te ierakstīt savus piedzīvojumus. varbūt...

Aprīlis: vōmito ergo sum periōds manā dzīvē šķiet beidzies. With them I buy civilization.

Maijs: vakariņām esmu paredzējis gatavot mirtiļļu mērci ar priežābolu gabaliņiem... pēc vienas filmas nolūrēšanas ielīdu tutrubā iepazīties ar Ofarimu:

http://www.youtube.com/watch?v=GhkpcWNdob0


Jūnijs: starp Fāterlandi un Durlandi nav nekādu atšķirību. vai varbūt labāk pakārties tajā vadā, kas ir starp verķiem...

Jūlijs: tajā grāmatā, ko es nevarēju palasīt, jo visu laiku atcerējos tekstu, beidzot dalasījos līdz tekstam, ko neatcerējos! horoskopos dažreiz tik trāpīgi izteicieni tiek lietoti.

Augusts: šodien biju kapos. nu un kā man būtu jāizvēlas čaula, lai uzzinātu, ko par sevi?...

Septembris: no vienas puses gribu gatavot ēdienu, kur vajag malto gaļu (liellops + cūka). pofig, ka es vēl gribu dzīvot.

Oktōbris: tā no slimnīcas esmu ārā... apturiet kāds pasauli - es gribu izkāpt!...

Novembris: manā dzīvē Nāves ir par maz. pliks valdziņu skaits ir tas pats, kas burtu skaits kādā valodā, pilnībā ignorējot vārdus, gramatiku un visu pārējo.

Decembris: To be stupid, selfish, and have good health are three requirements for happiness, though if stupidity is lacking, all is lost. ***


*** - pēdējais decembra teikums tiks iekopēts te kaut kad, kad taps uzrakstīts.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba