Zelta zutis -

About  

Previous Entry 16. Dec 2010 @ 12:22 Next Entry
nopirku "polnaja kņiga magii". domāju, ka būs ķiķināmgrāmata, ko palasīt uz poda sēžot. izrādījās, ka tur p[ar atsevišķiem vēsturiskiem personāžiem (piemēram, Pitagoru) parādās fakti, kurus filosofijā man nemācīja un citās grāmatās neiru atradis. labi, par dažām lietām man noteikti būs jāpalasa vēl kādi vēsturiski avoti (kaut kā ne visam rakstītajam vārdam es noticu). bet nu fakts paliek fakts - man nav nopirkusies ķiķināmgrāmata podam, man ir nopirkusies kaut kāda domājamgrāmata... kārtējo reizi esmu vienkārši iegrābies...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]shakaalis
Date: 17. Decembris 2010 - 15:14
(Link)
es zinu, ka Tu mani neatceries, bet es atceros Tevi.

Marina (liidaka) un es (Kristiine/shakaalis)tikaamies Jaunajaa Riigas Teaatrii, lai ietu uz izraadi Muhameds brauc ar riteni! Un peec shiim izklaideem mees devaamies dzert karsto balzaamu. un es Tev staastiiju par lielo lauvu Leo. Bija jauki.

Tagad man vajaga Tavu paliidziibu. Ja driiks taa prasiit un ja taa ir pieklaajiigi! :D

Es varu slepkavot un sist, bet man vajag vienu biljeti uz Ziedonis un Visums. Prieksh mammas manas. uz dzimshanas dienu. Marina ieteica sakontakteet Tevi, jo varbuut Tev ir idejas? :)

Da jebkaada paliidziiba buus ljoti, ljoti noderiiga!

Paaaaaaaldies!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Decembris 2010 - 15:33
(Link)
oi... tas bija sen ;o)

bet ar biļetēm ir tā, ka es laiku pa laikam dabūnu tikai un vienīgi biļetes monoizrāžu festivālam "Zvaigzne" (klasesbiedrenes mamma organizē šo festivālu) un izrāde "Muhameds brauc ar riteni" bija šī festivāla ietvaros. šogad festivāls bija kaut kad oktobrī. uz pārējām izrādēm es eju kā parastais mirstīgais - vienkārši kasēs nopērkot biļeti.

pats es tagad dzīvoju Vācijā un līdz ar to gandrīz neko nevaru LV saorganizēt. ar JRT strādājošiem man tiešu kontaktu nav un klasesbiedrenes mamma ir pensijā. vai viņai ir kādi kontakti ar JRT strādājošiem - nezinu, bet es apjautāšos vai viņa var noorganizēt kādu biļeti, bet nu lolot cerības nevajadzētu. ja Tev ir pieejams kāds cilvēks LV, kuram apjautāties - dari tā, jo no LV esoša būtu reālākas iespējas tikt pie biļetes.
[User Picture Icon]
From:[info]shakaalis
Date: 17. Decembris 2010 - 15:38
(Link)
Hei!

Paldies liels par atbildi! ljooooooti fiksi!

But festivaals bija forsh! Es zinu, ka ceriibas lolot nevajaga, bet mamma raudaaja, un man sirds pliisa klausoties... :(
es jau sapirkos citas biljetes, kaa Melais piens un uz Revidentu atkal, bet odzinja buutu vinjai dabuut tieshi Ziedoni un Visumu. Tas buutu superforshi!

Es varu maksaat, cik vajaga (nu pieklaajiibas robezjaas liidz 30 - 40 Ls), ka tik es vienu dabuunu! :)

Paldies veelreiz par visu sho!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Decembris 2010 - 15:41
(Link)
nu es savai klasesbiedrenei apjautāšos, kad viņa ienāks skaipā un tad viņa savai mammai apjautāsies. kas un kā es vēl nevaru pateikt, bet tikko es uzzināšu, tā padošu ziņu - vai nu labu vai ne...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba