Zelta zutis -

About  

Previous Entry 13. Dec 2008 @ 03:16 Next Entry
tikai trīs. un man nav izdevies pat iesnausties. labāk padarīt galu mekā šādi mocīties, vismaz varētu mierīgi savā nodabā pūt...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 13. Decembris 2008 - 03:21
(Link)
nu jau gan, ļaus nu tev visādi tārpaiņi savā nodabā tā mierīgi un skaisti sapūdēties! vai arī, diespas, atkal uzradīsies visādi, kas gribēs tev uztiept piespiedu ārstēšanu ar kuņģa skalošanu un tamlīdzīgām metodēm.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 13. Decembris 2008 - 03:29
(Link)
vot tā kuņģa skalošana ir tīrais vardarebības akts. piespiedu ārstēšanu vajadzētu aizliegt ar likumu, bet pret tārpiem man nav iebildumu. tie varētu pat visu procesu padarīt intereesāku. vienīgais par ko es pēdējā laikā domāju - vai nebūtu labāk peldēties formalīnā nevis pūdēties.
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 13. Decembris 2008 - 03:32
(Link)
nez, es jau sen esmu visiem pieteikusi, ka mani izcept vajag. un kopš krematorija ir kļuvusi par manu mīļāko ciemošanās vietu, man nu ir pavisam skaidrs, ka visinteresantāk bš nevis pūdēties, nevis peldēties vai sazin ko citu darīt, bet gan tieši izcepties.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 13. Decembris 2008 - 03:51
(Link)
vot es atkal cepināties krematorijā toč negribu. varētu pacepināties pannā un pēcāk uz šķīvīša pagulēt, kamēr manu gaļiņu noēd.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba