Zelta zutis -

About  

Previous Entry 12. Sep 2008 @ 10:19 Next Entry
ja man arī šodien tie ķēmi neieskaitīs naudu, tad es palikšu bez kapijas. un tas jau nozīmē, ka abstinences rezultātā es iešu GrrriezZzzzzzzzzzzzt VēēēnaZZZZZzzz....
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]vilksskabais
Date: 12. Septembris 2008 - 12:25
(Link)
Cevo/???ķafijas dēļ nu nē,,es tev savu varu tdot,ja tev der Merild extra maltā prieksh uzlieshanas!Ar riteni aizvedīšu!tik dod zinat ok!Jo es pats nedzeru ,,tomer vienmer majas turu,,zinot,citu atkaribu!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Septembris 2008 - 14:07
(Link)
a par ko ne? kafijas izbeigshanahs, manupraht, ir tik pat labs iemesls kà kurvihtis, mihljotà cilvehka nahve, inficehshanahs ar HIV, nelabvehlihgs tiesas spriedums nekustahmà ihpashuma lietà vai pazaudehta piezihmju grahmatinja.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Septembris 2008 - 14:10
(Link)
bet, ja Tu vehlies atnahkt ciemos - droshi. kaut kad vakarà es mahjahs parahdihshos ;o)
[User Picture Icon]
From:[info]vilksskabais
Date: 12. Septembris 2008 - 15:40
(Link)
Shobrīd es vēlētos nospragt,jo pieķēros darbiem,kurus atlicis biju veselus 9 mēnešus,,ja ne vairak,,vismaz token pēdejo reii domāju,pirms 9,,nu virs savas toletes ,,ibūveju griestus,,tikai no kaimiņa dzīvokļa,kamēr šamais remontejas ,,un nocēlis gŗidu,,atklāju,ka starp viņu un mani ir gaiss liels tukš gaiss un grīda visu šo laiku ar visu podu ir turejusies uz 2 ,katra pusē sienā iedžitem naglām!Japiebilst,ka nakgas maķenīt sapujušas no karozijas...ahujet,,un stap šo tukšumu nav ne,kā,,tikai manis ieliktais no apakšas akmens vates klājums un šaušalīgs tukšums;_))He no kā secinu,vienu dienu ciemos būtu kaimiņš kails un uz poda;_))brrr tagad šmakareju sijas pa pagrabu un sienu kopa ar leņkīšiem,,90 gr,,lai varetu ielikt divus stapklājumus,,karoče tehniska štelle,,Ja tomēr tev kapostu nedod,,dod iņu,kafiju aizviināsu pavēlā vakara!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Septembris 2008 - 16:58
(Link)
naudu ieskaitīja. tagad mēģinu saņemties un vilkties uz bodi pēc cigaretēm, paikas un kafijas.

pliks kaimiņš tualetē... hmm... izklausās pēc visai kolorītas situācijas...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba